Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PaperSpigot 1.8.8 son sürümü indirin. Bazı eklentileriniz hata verebilir, bu konu altından onları da çözeriz.
FeatherBoard'ı crack kullandığınızı düşünüyorum, bu sunucunuza yaptığınız en büyük kötülük.
ondan çok daha performanslı olan LiteBoard'ı ücretsiz olarak indrebilirsiniz. Ayarlama kısmına yardım ederim. Ayrıca LiteBoard PlaceholderAPI gerektirir,
indirebilirsiniz. Sizde olan sürümü eski olabilir, bakın, eskiyse güncelleyin. Buradaki konuda bulunan yorumumdan uyumlu Skript sürümünü ve addonları edinin.
TopLite eklentisini silin. Kendisi arkaplanda çok fazla veri topladığı için sunucunuzu yorabilir. Güvenmeyin.
Eğer bir hata çıkarsa bu konuya yeniden mesaj atın.
featherboard in paralisida iyi degil diyolar ama liteboard a gecebilirim toplite eklentisi cidden ise yariyor orda gordugun essentials fly serverimde lag yapiyodu toplite den baktim orda lag yapiyo gozukuyordu devre disi biraktim düzeldi lag eski bir plugin ama is goruyor xd