MonBoyhiner#2885
Bunun için bir çok yöntem var bunu araştırarak bulabilirsiniz. Buradan bunu açıklamak doğru değil.Sunucuyu açacağım ve tahminen bir anda 50 kişi vs girecek tps düşmemesini istiyorum nasıl test edebilirim?
Discord'dan yardımcı olabilir misiniz? Yarına kadar test etmem lazım.Bunun için bir çok yöntem var bunu araştırarak bulabilirsiniz. Buradan bunu açıklamak doğru değil.
Güvenli mi?TrafficerMC isminde yazılım var bu yazılımı kullanabilirsiniz. (Bkz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
respect0
Güvenli mi?
Açık kaynaklı bir projedir, build etmenize gerek yok sayfanın sağ tarafında bulunan releases bölümünden gerekli dosyayı indirebilirsiniz.Güvenli mi?
Rubeniscraft
Aslında bu event yollamama sorunu farklı yollarla çözülebiliyor bot programına bağlı olarak değiskenlik gosterebilir.TPS denemesi için bot atmanızı tavsiye etmiyorum. Her ne kadar herkes bu yöntemi denesede atılan botlar sunucu tick'ini etkilemiyor. Ne hareket ediyor, ne bir şey yapıyor. Sunucuya event yollamıyor bir kere. Elinizde varsa gerçek oyuncu sokun.
Rubeniscraft
Aslında bu event yollamama sorunu farklı yollarla çözülebiliyor bot programına bağlı olarak değiskenlik gosterebilir.
Tabii ki etkili pek olmaz gerçek oyuncu sokulsa daha iyi ama konu test etmek ise bot sokmak en hızlı yöntem gibi duruyor.Tabi programdan programa değişiklik gösterir fakat ben kendi şahsi görüşüm etkili olduğunu düşünmüyorum.

cngtate

apcu
Birden fazla bot sokmaya çalıştığımda Socket hatası veriyor. Github sayfasında da bunla alakalı herhangi bir sorun göremedim. Herhangi bir bilgin var mı bu hatayla alakalı?TrafficerMC isminde yazılım var bu yazılımı kullanabilirsiniz. (Bkz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Socket closed hatası alıyorsanız kullandığınız korumalarla ilgili olabilir, botlari direkt arka uç sunucuya sokun.Birden fazla bot sokmaya çalıştığımda Socket hatası veriyor. Github sayfasında da bunla alakalı herhangi bir sorun göremedim. Herhangi bir bilgin var mı bu hatayla alakalı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!