Çözüldü TPS denemesi için nasıl kendi sunucuma bot basabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neqetria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.025
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neqetria

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
neqetria
Sunucuyu açacağım ve tahminen bir anda 50 kişi vs girecek tps düşmemesini istiyorum nasıl test edebilirim?

Sunucuyu açacağım ve tahminen bir anda 50 kişi vs girecek tps düşmemesini istiyorum nasıl test edebilirim?
Bunun için bir çok yöntem var bunu araştırarak bulabilirsiniz. Buradan bunu açıklamak doğru değil.

Bunun için bir çok yöntem var bunu araştırarak bulabilirsiniz. Buradan bunu açıklamak doğru değil.
Discord'dan yardımcı olabilir misiniz? Yarına kadar test etmem lazım.

TPS denemesi için bot atmanızı tavsiye etmiyorum. Her ne kadar herkes bu yöntemi denesede atılan botlar sunucu tick'ini etkilemiyor. Ne hareket ediyor, ne bir şey yapıyor. Sunucuya event yollamıyor bir kere. Elinizde varsa gerçek oyuncu sokun.

TPS denemesi için bot atmanızı tavsiye etmiyorum. Her ne kadar herkes bu yöntemi denesede atılan botlar sunucu tick'ini etkilemiyor. Ne hareket ediyor, ne bir şey yapıyor. Sunucuya event yollamıyor bir kere. Elinizde varsa gerçek oyuncu sokun.
Aslında bu event yollamama sorunu farklı yollarla çözülebiliyor bot programına bağlı olarak değiskenlik gosterebilir.

Aslında bu event yollamama sorunu farklı yollarla çözülebiliyor bot programına bağlı olarak değiskenlik gosterebilir.

Tabi programdan programa değişiklik gösterir fakat ben kendi şahsi görüşüm etkili olduğunu düşünmüyorum.

Tabi programdan programa değişiklik gösterir fakat ben kendi şahsi görüşüm etkili olduğunu düşünmüyorum.
Tabii ki etkili pek olmaz gerçek oyuncu sokulsa daha iyi ama konu test etmek ise bot sokmak en hızlı yöntem gibi duruyor.

Hostinge sor birde istersen bazı Hostingler yapıyor

Birden fazla bot sokmaya çalıştığımda Socket hatası veriyor. Github sayfasında da bunla alakalı herhangi bir sorun göremedim. Herhangi bir bilgin var mı bu hatayla alakalı?
Socket closed hatası alıyorsanız kullandığınız korumalarla ilgili olabilir, botlari direkt arka uç sunucuya sokun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl