MustafaBingul
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 143
- Minecraft
- BingulHan
Discord:
BingulHan#4136
BingulHan#4136
Link şeklinde atman daha iyi olacaktır.Ek olarak gördüğüm kadarıyla sistemler lag yapıyor.Sunucu türü neydi?attım yukarıda
BingulHan#4136
Hangi hostingdi? Birde sunucu türünüzü yazarmısınız?Sıkıntı hostingden olabılır mı? cunku hıc pluginsel oynama yapmadık ayrıca sunucuda korumalarda mevcut anlamıyorum?
Minezoid#4994
EmreSHN#4551
ticks-per:
hopper-transfer: 4
hopper-check: 2
EmreSHN#4551
BingulHan#4136
Yukarıda dediklerimi uygulamayı denermisin? Büyük ihtimal ping saldırısı veya lag makinesi yapmışlar.Beyler anlatamıyorum galiba bakın pakette olsaydı onca gun sunucu acık bısey olmuyordu; tps hep 19.90 - 20 arasıydı ama bugun bısey oldu yetkılı ekıbı olarak anlıyamıyoruz. Pakete son 2 3 gundur herhangi bir değişiklikte yapmadık. ve bugun skriptlerden olsaydı bastan olurdu.
BingulHan#4136
BingulHan#4136
Dediğimi deneyecek misin artık? Sunucu türü neydi ek olarak hosting neydi?Kurdum onları beyler paketten oslaydı bastan olurdu ayrıca sunucu ram 8GB ve pakette sadece 50 pl var skript 5
BingulHan#4136
Minezoid#4994
Beyler anlatamıyorum galiba bakın pakette olsaydı onca gun sunucu acık bısey olmuyordu; tps hep 19.90 - 20 arasıydı ama bugun bısey oldu yetkılı ekıbı olarak anlıyamıyoruz. Pakete son 2 3 gundur herhangi bir değişiklikte yapmadık. ve bugun skriptlerden olsaydı bastan olurdu.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!