Çözüldü TPS COK DUSUYOR YARDIM LÜTFEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
attım yukarıda

Ekli dosyalar

Sıkıntı hostingden olabılır mı? cunku hıc pluginsel oynama yapmadık ayrıca sunucuda korumalarda mevcut anlamıyorum?

Timingsi link olarak at pingin tps ile alakası yok Ping yükseliyorsa crash yiyorsundur ping yükselmediğine göre sorun eklenti paketinle alakalı sunucunu optimize ettin mi ?

Hosting ile alakalı değil bu durum senin paketinle alakalı hosting sana makine sunar makineye yüklediğin yüke göre değişir

Öncelikle huni aktarma hızını bu şekilde yapın.
Kod:
ticks-per:
      hopper-transfer: 4
      hopper-check: 2
Ve eski pluginleri güncelleyin. Gereksiz Pluginleri ve Skript'leri silerseniz, TPS yükselecektir.

Beyler anlatamıyorum galiba bakın pakette olsaydı onca gun sunucu acık bısey olmuyordu; tps hep 19.90 - 20 arasıydı ama bugun bısey oldu yetkılı ekıbı olarak anlıyamıyoruz. Pakete son 2 3 gundur herhangi bir değişiklikte yapmadık. ve bugun skriptlerden olsaydı bastan olurdu.

Beyler anlatamıyorum galiba bakın pakette olsaydı onca gun sunucu acık bısey olmuyordu; tps hep 19.90 - 20 arasıydı ama bugun bısey oldu yetkılı ekıbı olarak anlıyamıyoruz. Pakete son 2 3 gundur herhangi bir değişiklikte yapmadık. ve bugun skriptlerden olsaydı bastan olurdu.
Yukarıda dediklerimi uygulamayı denermisin? Büyük ihtimal ping saldırısı veya lag makinesi yapmışlar.

ayreten sunucu baslatınca gırıyorum lag yok tps 20 ama bıraz beklıyorum 2 3 dk anında ne oluyorsa lagg gırıyor tps dusuyor

Kurdum onları beyler paketten oslaydı bastan olurdu ayrıca sunucu ram 8GB ve pakette sadece 50 pl var skript 5

Lan bungeecord 1
Bungeecord 2
Bungeecord 3
Bungeecord 4
yazıları cıkıyor ne oluyo swye saldırıya mı ugruyorum konsolda bunlar yazıyo

Herşeyi kapatıp Task Manager'ı açıyorsun makine CPU kullanımına vs bakıyorsun sorun var mı yok mu %10u geçmiyorsa sorun yok makinede Sorun tamamen %100 senin eklenti paketinle alakalı hangi hosting kaç gb ram kullanıyorsun bilmiyoruz ve birden bire olucak şey değil bunlar 4 aydır optimizeli paketimde bile bazen sorunlar çıkabiliyor anında müdahele edip düzeltiyoruz öyle sürekli sorunsuz çalışacak diye bişe yok Hypixel gibi bir sunucuda bile sorunlar olabiliyor müdahele edip düzeltiliyor suçu makineye atmak yerine eklenti listeni ve 30 dakikalık timings atarsan sana söyleyeyim neyde sorun olduğunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl