Dostum illa ItemsAdder veya Oraxen gibi bir plugin kullanmak zorunda değilsin. Resource Pack düzenlemende kolaylık sağlamak için o tarz pluginler var. O tarz pluginler olmadan da resource pack sayesinde özel eşyalar ekleyebilirsin.Merhaba dostlar ben sunucuma özel eşya eklemek istoyorum ItemAdder plugini pahalı geldi ücretsiz bir benzeri varmıdır varsa nasıl kullanabilirim?
Peki nasıl yapılcağını gösteren bir video filan varmıdır?Dostum illa ItemsAdder veya Oraxen gibi bir plugin kullanmak zorunda değilsin. Resource Pack düzenlemende kolaylık sağlamak için o tarz pluginler var. O tarz pluginler olmadan da resource pack sayesinde özel eşyalar ekleyebilirsin.
İnternete how to make custom model data item yazarsanız çıkar hocam. Örnek video kattım alta.Peki nasıl yapılcağını gösteren bir video filan varmıdır?
İnternete how to make custom model data item yazarsanız çıkar hocam. Örnek video kattım alta.
İnternete how to make custom model data item yazarsanız çıkar hocam. Örnek video kattım alta.
xcrawel
Eğer default olarak adlandırdğımız minecraft klasöründe bir değişiklik yaparsanız madenlerde sıkıntı çıkabilir. Texture pack içerisinde klasör oluşturup, eklemeler yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz. Ancak yeni yeni yapmaya başlayacağın için klasik texture pack içini düzenlemek acayip zor gelecektir sana. Eğer 140 tl bütçen varsa Itemsadder'i orjinal olarak satın alabilirsin.Peki kaynak paketiyle bir maden yaptim o maden madenlerde cikarmi ekstra olarak diger madenlerin cikmasini englemiyecek sekilde?
lazarusgod
ahaha texture ile kasma sorunu yaşayacak ama itemsadder ile yaşamayacak mı?Leak ini kullanabilirsin fakat ondada virüs yersin performans leş olur kesinlikle önermem texure ile yaparsan da kasma sorunu yaşayabilirsin
xcrawel
IREHJTPIOGHJERWOGIHRE Gerçekten beni güldürüyorsun yazık... böyle birşey söylemişmiyim bak bakalım itemsadder ile yaşamazssın diye :Dahaha texture ile kasma sorunu yaşayacak ama itemsadder ile yaşamayacak mı?
itesmadder texture harici bişeyle mi ekliyor knk
Eğer default olarak adlandırdğımız minecraft klasöründe bir değişiklik yaparsanız madenlerde sıkıntı çıkabilir. Texture pack içerisinde klasör oluşturup, eklemeler yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz. Ancak yeni yeni yapmaya başlayacağın için klasik texture pack içini düzenlemek acayip zor gelecektir sana. Eğer 140 tl bütçen varsa Itemsadder'i orjinal olarak satın alabilirsin
140 tlmi 20 euro die gördüm benEğer default olarak adlandırdğımız minecraft klasöründe bir değişiklik yaparsanız madenlerde sıkıntı çıkabilir. Texture pack içerisinde klasör oluşturup, eklemeler yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz. Ancak yeni yeni yapmaya başlayacağın için klasik texture pack içini düzenlemek acayip zor gelecektir sana. Eğer 140 tl bütçen varsa Itemsadder'i orjinal olarak satın alabilirsin.
Yerelleştirme fiyatı var dostum. Aaaa yeni gördüm. Normalde 140 tl'ye satış var ama şimdilik kapatılmış. Aşağıda link var eğer satın alımlar açılır açılmaz satın almanızı öneririm.140 tlmi 20 euro die gördüm ben
XBrexorX#2521
İtemsadderın Türkiyeye özel fiyatı 144 Tl gibi bir şey diye hatırlıyorum. 144 Tl de size eğer pahalı geldiyse realistic survival eklentisini spigottan indirebilirsiniz. Ücretsiz bir eklentidir.Merhaba dostlar ben sunucuma özel eşya eklemek istoyorum ItemAdder plugini pahalı geldi ücretsiz bir benzeri varmıdır varsa nasıl kullanabilirim?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!