Bulundu Towny sunucuma özel eşya eklemek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baran72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.453
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baran72

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Merhaba dostlar ben sunucuma özel eşya eklemek istoyorum ItemAdder plugini pahalı geldi ücretsiz bir benzeri varmıdır varsa nasıl kullanabilirim?

Merhaba dostlar ben sunucuma özel eşya eklemek istoyorum ItemAdder plugini pahalı geldi ücretsiz bir benzeri varmıdır varsa nasıl kullanabilirim?
Dostum illa ItemsAdder veya Oraxen gibi bir plugin kullanmak zorunda değilsin. Resource Pack düzenlemende kolaylık sağlamak için o tarz pluginler var. O tarz pluginler olmadan da resource pack sayesinde özel eşyalar ekleyebilirsin.

Dostum illa ItemsAdder veya Oraxen gibi bir plugin kullanmak zorunda değilsin. Resource Pack düzenlemende kolaylık sağlamak için o tarz pluginler var. O tarz pluginler olmadan da resource pack sayesinde özel eşyalar ekleyebilirsin.
Peki nasıl yapılcağını gösteren bir video filan varmıdır?

İnternete how to make custom model data item yazarsanız çıkar hocam. Örnek video kattım alta.

Peki kaynak paketiyle bir maden yaptim o maden madenlerde cikarmi ekstra olarak diger madenlerin cikmasini englemiyecek sekilde?

Leak ini kullanabilirsin fakat ondada virüs yersin performans leş olur kesinlikle önermem texure ile yaparsan da kasma sorunu yaşayabilirsin

Peki kaynak paketiyle bir maden yaptim o maden madenlerde cikarmi ekstra olarak diger madenlerin cikmasini englemiyecek sekilde?
Eğer default olarak adlandırdğımız minecraft klasöründe bir değişiklik yaparsanız madenlerde sıkıntı çıkabilir. Texture pack içerisinde klasör oluşturup, eklemeler yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz. Ancak yeni yeni yapmaya başlayacağın için klasik texture pack içini düzenlemek acayip zor gelecektir sana. Eğer 140 tl bütçen varsa Itemsadder'i orjinal olarak satın alabilirsin.

Leak ini kullanabilirsin fakat ondada virüs yersin performans leş olur kesinlikle önermem texure ile yaparsan da kasma sorunu yaşayabilirsin
ahaha texture ile kasma sorunu yaşayacak ama itemsadder ile yaşamayacak mı?
itesmadder texture harici bişeyle mi ekliyor knk

ahaha texture ile kasma sorunu yaşayacak ama itemsadder ile yaşamayacak mı?
itesmadder texture harici bişeyle mi ekliyor knk
IREHJTPIOGHJERWOGIHRE Gerçekten beni güldürüyorsun yazık... böyle birşey söylemişmiyim bak bakalım itemsadder ile yaşamazssın diye :D

Eğer default olarak adlandırdğımız minecraft klasöründe bir değişiklik yaparsanız madenlerde sıkıntı çıkabilir. Texture pack içerisinde klasör oluşturup, eklemeler yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz. Ancak yeni yeni yapmaya başlayacağın için klasik texture pack içini düzenlemek acayip zor gelecektir sana. Eğer 140 tl bütçen varsa Itemsadder'i orjinal olarak satın alabilirsin

Eğer default olarak adlandırdğımız minecraft klasöründe bir değişiklik yaparsanız madenlerde sıkıntı çıkabilir. Texture pack içerisinde klasör oluşturup, eklemeler yaparsanız bir sıkıntı çıkmaz. Ancak yeni yeni yapmaya başlayacağın için klasik texture pack içini düzenlemek acayip zor gelecektir sana. Eğer 140 tl bütçen varsa Itemsadder'i orjinal olarak satın alabilirsin.
140 tlmi 20 euro die gördüm ben

İtemsadderın Türkiyeye özel fiyatı 144 Tl gibi bir şey diye hatırlıyorum. 144 Tl de size eğer pahalı geldiyse realistic survival eklentisini spigottan indirebilirsiniz. Ücretsiz bir eklentidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl