Neekof
1.16.5de çok fazla açık hata vsvs var dediler ve artık 1.16.5de sıktı zaten taban sürümüm o olduğunu söylemiştim başka önerin varsa açığım1.16.5 yapmanı öneririm çoğu kullanıcı açısından daha rahat olur.

cngtate
XBrexorX#2521
Bukkit.yml ve spigot.jar konusunda birincisi hocam spigot forku kullanmayın Paper kullanın hem stabil hem de spigota oranla daha optimize bunun dışında hocam eğer sadece jarı yenilerseniz yenilemiş olursunuz fakat birkaç yerden illa hata patlar onları da fixlersiniz. Sürüm konusunda aslında tabii ki her zaman güncel sürüm kullanmak saldırı açısından vs. vs. daha faydalı çünkü eskide yaşanmış sorunları paper çözerek gidiyor fakat illa 1.16.5 kullanacağım diyorsanız Exploit konusunda LPX tarzı eklentiler kullanabilirsiniz crash konusunda iş görür destek konusunda desteklediğiniz sürümler size kalmış isterseniz 1.20.6 ya kadar destekleyin ister 1.8 e kadar siz bilirsiniz. Bana göre ama tabanı 1.16 olan bir sunucuyu çoğu bilgisayarın kaldıracağını düşünüyorum benim tavsiyem sadece viaversion kullanmanız.merhaba yakın zamanda towny sunucu açmayı planlıyorum sunucumun taban sürümü 1.16.5 sizce kaç yapmalıyım? ve sadece bukkit.yml ile spigot.jarı değiştirirsem ardından pluginleri yenilersem sürüm güncellemiş olur muyum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!