Çözüldü Towny sunucu için en iyi sürüm?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neekof

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Neekof

Discord:

Neekof

merhaba yakın zamanda towny sunucu açmayı planlıyorum sunucumun taban sürümü 1.16.5 sizce kaç yapmalıyım? ve sadece bukkit.yml ile spigot.jarı değiştirirsem ardından pluginleri yenilersem sürüm güncellemiş olur muyum

1.16.5 yapmanı öneririm çoğu kullanıcı açısından daha rahat olur.

1.16.5 yapmanı öneririm çoğu kullanıcı açısından daha rahat olur.
1.16.5de çok fazla açık hata vsvs var dediler ve artık 1.16.5de sıktı zaten taban sürümüm o olduğunu söylemiştim başka önerin varsa açığım

Sadece edit yaparak sürüm yükselmesi beklemek hata olur, viaversion ile desteklemen gerekir. Ve 1.16.5'in yükselebileceği max sürüm olur o sürüme kadar uyumluluk gösterir, daha sonra pluginler update isteyebilir. Dolayısıyla o sürümü bul ve onu max sürüm yap. Eğer seni tatmin ederse 1.16.5x - max sürüm arası yaparsın tatmin etmezse değişiklik gösterirsin. Yani taban sürümün izin verdiği en yüksek versiyonu taban sürüm yapıp pluginleri güncelleyip 1.16ya da izin verebilirsin bu ikisi arasında dene.

Makinen güçlüyse 1.18 yada 1.19.4 yapabilirsin

Ne açacaksan aç her zaman son sürüm kullan, neredeyse tüm hatalar düzeltilmiş ve çok güzel özelliklerle yağ gibi sunucu.

Son sürüm yap daha iyi yenilikçi ol

1.20.4 en uygun sürüm.

merhaba yakın zamanda towny sunucu açmayı planlıyorum sunucumun taban sürümü 1.16.5 sizce kaç yapmalıyım? ve sadece bukkit.yml ile spigot.jarı değiştirirsem ardından pluginleri yenilersem sürüm güncellemiş olur muyum
Bukkit.yml ve spigot.jar konusunda birincisi hocam spigot forku kullanmayın Paper kullanın hem stabil hem de spigota oranla daha optimize bunun dışında hocam eğer sadece jarı yenilerseniz yenilemiş olursunuz fakat birkaç yerden illa hata patlar onları da fixlersiniz. Sürüm konusunda aslında tabii ki her zaman güncel sürüm kullanmak saldırı açısından vs. vs. daha faydalı çünkü eskide yaşanmış sorunları paper çözerek gidiyor fakat illa 1.16.5 kullanacağım diyorsanız Exploit konusunda LPX tarzı eklentiler kullanabilirsiniz crash konusunda iş görür destek konusunda desteklediğiniz sürümler size kalmış isterseniz 1.20.6 ya kadar destekleyin ister 1.8 e kadar siz bilirsiniz. Bana göre ama tabanı 1.16 olan bir sunucuyu çoğu bilgisayarın kaldıracağını düşünüyorum benim tavsiyem sadece viaversion kullanmanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl