XsKiqsX
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- Archillelas
Horizon's End özel kodlanmış bir uzay temalı Minecraft sunucusudur. Kendi hareket edebilir yıldız geminizi kullanın, uzay bölgelerini ele geçirin, korsanlardan kaçının, hiperuzayı kullanarak geniş galaksiyi keşfedin!
Galaksi, ziyaret edebileceğiniz 18 benzersiz gezegen ve 7 sistem ile geniş bir uzay haritasıdır. Sunucumuz, yeni oyunculara karşı sıcak ve büyüyen aktif bir topluluğa sahiptir. Galaksi haritası aşağıda verilmiştir:
Sunucudaki Uzay Gemilerinden Birisi:
Sunucuda kendi gemilerinizi istediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz.
Sunucudaki Gezegenlerden Bazılarından Görüntüler:
Ben şahsen bu sunucuyu çok beğendim. Türk sunucularında niye böyle şeyler denenmiyor bilemiyorum.
Daha fazla bilgi için:
IP: horizonsend.net
Galaksi, ziyaret edebileceğiniz 18 benzersiz gezegen ve 7 sistem ile geniş bir uzay haritasıdır. Sunucumuz, yeni oyunculara karşı sıcak ve büyüyen aktif bir topluluğa sahiptir. Galaksi haritası aşağıda verilmiştir:
Özellikler:
- Nations
- Movecraft
- PvP
- SMP
- Industry
- Economy
- Hyperspace
Sunucudaki Uzay Gemilerinden Birisi:
Sunucuda kendi gemilerinizi istediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz.
Sunucudaki Gezegenlerden Bazılarından Görüntüler:
Chimgara
Chimgara, Ilios sisteminde yer alan ikinci gezegendir. Yüzeyi, kızıl bitkilerden oluşan bir ormanla kaplıdır ve gezegenin yüzeyinde yer alan birçok obrukta mavi bir türü gelişmektedir. Yerel fauna, çoğunlukla dik arazilerde kolayca hareket edebilen eklem bacaklı türlerden oluşmaktadır.
Lioda
Lioda Sirius sistemindeki üçüncü gezegendir. Yüzeyinde belirgin bir şekilde yemyeşil ovalarla kaplı dik dağlar bulunur ve aşağıda deniz yaşamıyla dolu geniş okyanuslar uzanır. Kireçli kayalıklarda değerli taşlar bulunmaktadır.
Ben şahsen bu sunucuyu çok beğendim. Türk sunucularında niye böyle şeyler denenmiyor bilemiyorum.
Daha fazla bilgi için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.