Towny Serüveni Uzaya Geldi! Horizon's End

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XsKiqsX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 805
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XsKiqsX

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
Archillelas
Horizon's End özel kodlanmış bir uzay temalı Minecraft sunucusudur. Kendi hareket edebilir yıldız geminizi kullanın, uzay bölgelerini ele geçirin, korsanlardan kaçının, hiperuzayı kullanarak geniş galaksiyi keşfedin!

Galaksi, ziyaret edebileceğiniz 18 benzersiz gezegen ve 7 sistem ile geniş bir uzay haritasıdır. Sunucumuz, yeni oyunculara karşı sıcak ve büyüyen aktif bir topluluğa sahiptir. Galaksi haritası aşağıda verilmiştir:
bowen_aero_map.png

Özellikler:​

• Nations
  • Movecraft
  • PvP
  • SMP
  • Industry
  • Economy
  • Hyperspace

Sunucudaki Uzay Gemilerinden Birisi:
2024-05-08_22.10.07.png

Sunucuda kendi gemilerinizi istediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz.

Sunucudaki Gezegenlerden Bazılarından Görüntüler:

Chimgara​

chimgara.jpg

Chimgara, Ilios sisteminde yer alan ikinci gezegendir. Yüzeyi, kızıl bitkilerden oluşan bir ormanla kaplıdır ve gezegenin yüzeyinde yer alan birçok obrukta mavi bir türü gelişmektedir. Yerel fauna, çoğunlukla dik arazilerde kolayca hareket edebilen eklem bacaklı türlerden oluşmaktadır.

Lioda

lioda.jpg

Lioda Sirius sistemindeki üçüncü gezegendir. Yüzeyinde belirgin bir şekilde yemyeşil ovalarla kaplı dik dağlar bulunur ve aşağıda deniz yaşamıyla dolu geniş okyanuslar uzanır. Kireçli kayalıklarda değerli taşlar bulunmaktadır.

Ben şahsen bu sunucuyu çok beğendim. Türk sunucularında niye böyle şeyler denenmiyor bilemiyorum.

Daha fazla bilgi için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
IP: horizonsend.net

Horizon's End özel kodlanmış bir uzay temalı Minecraft sunucusudur. Kendi hareket edebilir yıldız geminizi kullanın, uzay bölgelerini ele geçirin, korsanlardan kaçının, hiperuzayı kullanarak geniş galaksiyi keşfedin!

Galaksi, ziyaret edebileceğiniz 18 benzersiz gezegen ve 7 sistem ile geniş bir uzay haritasıdır. Sunucumuz, yeni oyunculara karşı sıcak ve büyüyen aktif bir topluluğa sahiptir. Galaksi haritası aşağıda verilmiştir:
Ekli dosyayı görüntüle 241169

Özellikler:​

• Nations
  • Movecraft
  • PvP
  • SMP
  • Industry
  • Economy
  • Hyperspace

Sunucudaki Uzay Gemilerinden Birisi:
Ekli dosyayı görüntüle 241170
Sunucuda kendi gemilerinizi istediğiniz gibi tasarlayabiliyorsunuz.

Sunucudaki Gezegenlerden Bazılarından Görüntüler:

Chimgara​

Ekli dosyayı görüntüle 241171

Chimgara, Ilios sisteminde yer alan ikinci gezegendir. Yüzeyi, kızıl bitkilerden oluşan bir ormanla kaplıdır ve gezegenin yüzeyinde yer alan birçok obrukta mavi bir türü gelişmektedir. Yerel fauna, çoğunlukla dik arazilerde kolayca hareket edebilen eklem bacaklı türlerden oluşmaktadır.

Lioda

Ekli dosyayı görüntüle 241172

Lioda Sirius sistemindeki üçüncü gezegendir. Yüzeyinde belirgin bir şekilde yemyeşil ovalarla kaplı dik dağlar bulunur ve aşağıda deniz yaşamıyla dolu geniş okyanuslar uzanır. Kireçli kayalıklarda değerli taşlar bulunmaktadır.

Ben şahsen bu sunucuyu çok beğendim. Türk sunucularında niye böyle şeyler denenmiyor bilemiyorum.

Daha fazla bilgi için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
IP: horizonsend.net
Sunucu kalite kokuyor.

Tr de denenmeme sebebi malesef çoğu oyuncunun uğraşıp anlamaya çalışmak yerine sadece belirli bir oyun türünde tıkılı kalması. Bu modlar dışındaki çoğu proje TR de yok olur genelde. Tabi birde işin bütçe olayıda var.

Yıllardır bu forumdayım ve ilk defa yaratıcı bir fikir gördüm. Sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Fikrimi çalmışlar bu hırsızlık şaka bir yana buna benzer bir şeyi sunucumda ileride yapacaktım aklımda fikirler vardı böyle kocaman ayrıntılı haritalarla değil tabikide

Son düzenleme:
TR Kitlesi belli bir Oyun Moduna Tıkılı Kaldığı için Yeniliklere Açık değiller o yüzden Bu Tarz bi Sunucu TR de işlemesi Para kazanması Çok Zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl