Bulundu Towny için günlük görev

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crotex

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
8
Minecraft
Crotex

Discord:

Crotex

Towny için günlük görev eklentisi önere bilecek varmı?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ayarlamaların hepsi burda mevcut türkçesi var mı bilmiyorum denemedim
Kod:
  # Sets the plugin language.
  # Basically it tells the plugin to use certain messages config from the '/lang/' sub-folder.
  # If specified language is not available, default one (English) will be used instead.
  # [Default is System Locale]
  Language: en
bu kısım var fakat ben elimle değiştirdim her yerini en yerine tr yazıp deneyebilirsin

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ayarlamaların hepsi burda mevcut türkçesi var mı bilmiyorum denemedim
Kod:
  # Sets the plugin language.
  # Basically it tells the plugin to use certain messages config from the '/lang/' sub-folder.
  # If specified language is not available, default one (English) will be used instead.
  # [Default is System Locale]
  Language: en
bu kısım var fakat ben elimle değiştirdim her yerini en yerine tr yazıp deneyebilirsin
Teşekkürler deniyorum hemen

Bu eklentiyi nasıl ayarlıyacağız bi fikrin varmı görevler filen nasıl oluşur görevi yapınca verilecek ödül nasıl ayarlanır bi fikrin varsa söylermisin
Kullanması kolay bir eklenti wiki sayfasında her şey açıkça yazılmış ve örnek yapılandırmalar da mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl