buTowny için günlük görev eklentisi önere bilecek varmı?
Crotex
Kendi türkçe ayarı varmı atabilirmisin bide nasıl ayarlıyacağım anlatabilme şansın varmı?kendi sunucumda kullanıyorum istediğin gibi görevleri ekleyebilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
# Sets the plugin language.
# Basically it tells the plugin to use certain messages config from the '/lang/' sub-folder.
# If specified language is not available, default one (English) will be used instead.
# [Default is System Locale]
Language: en
Crotex
Teşekkürler deniyorum hemenayarlamaların hepsi burda mevcut türkçesi var mı bilmiyorum denemedimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu kısım var fakat ben elimle değiştirdim her yerini en yerine tr yazıp deneyebilirsinKod:# Sets the plugin language. # Basically it tells the plugin to use certain messages config from the '/lang/' sub-folder. # If specified language is not available, default one (English) will be used instead. # [Default is System Locale] Language: en
Crotex
Bu eklentiyi nasıl ayarlıyacağız bi fikrin varmı görevler filen nasıl oluşur görevi yapınca verilecek ödül nasıl ayarlanır bi fikrin varsa söylermisinda deneyebilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ardiumdev
Towny için günlük görev eklentisi önere bilecek varmı?
Kullanması kolay bir eklenti wiki sayfasında her şey açıkça yazılmış ve örnek yapılandırmalar da mevcutBu eklentiyi nasıl ayarlıyacağız bi fikrin varmı görevler filen nasıl oluşur görevi yapınca verilecek ödül nasıl ayarlanır bi fikrin varsa söylermisin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!