Tornado Spawner Sahıbı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki Tornado'nun da lisanslanma vakti gelmiş :)
merhaba ben tornado spawneri satın almıstım fakat artık plugin hata veriyor ve acayip tps dusuruyor yeni sürümü çıkmıs verebilme imkanınız varmı

merhaba ben tornado spawneri satın almıstım fakat artık plugin hata veriyor ve acayip tps dusuruyor yeni sürümü çıkmıs verebilme imkanınız varmı
satın aldığına dair ss lerin varsa veriyorlar yoksa vermezler diye biliyorum genede konuş sen .

@Syanko hemen cevap vereyim kendimi bir şey sanmıyorum. Ben 3 şeyim. Hem bir yazılımcı hem bir fizikçi hem de bir elektrikçi. Ayrıca rezalet bir temel üzerinden bir şeyler yapıp satmak senin işin olabilir. Ancak benim yaptığım eklentiden daha iyi bir eklenti varsa buyur getir göster test edelim bakalım kiminki ya da hangisi daha iyi.

Son düzenleme:
@SYN_T3SL4 Ağa sana bişi sorcam sen eskiden bir skyblock paketi paylaşmıştın ya o hala bende var ve onun içindeki istemspawner pluginini kulanıyorum ara sıra şimdi ben yasa dışı bişimi yapmış oluyom yoksa olmuyomuyom ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada hala bende item spawners V11.0 duruyomuş :D

Son düzenleme:
Günümüzde maalesef artık yerde plugin kaçakçılığı oluyor yapacak bir şey yok @SYN_T3SL4 + @ForestEdge buradayken, bende de bir tornadospawner eklentisi var. Hazır paketlerin birisinden almıştım. Kullanabilir miyim ? yoksa skript devam mı

@SYN_T3SL4 Ağa sana bişi sorcam sen eskiden bir skyblock paketi paylaşmıştın ya o hala bende var ve onun içindeki istemspawner pluginini kulanıyorum ara sıra şimdi ben yasa dışı bişimi yapmış oluyom yoksa olmuyomuyom ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada hala bende item spawners V11.0 duruyomuş :D

Paket @SYN_T3SL4 izniyle paylaşıldıysa veya @SYN_T3SL4 kendisi paylaştıysa kullanmanızda bir mahsur olduğunu sanmam.

Günümüzde maalesef artık yerde plugin kaçakçılığı oluyor yapacak bir şey yok @SYN_T3SL4 + @ForestEdge buradayken, bende de bir tornadospawner eklentisi var. Hazır paketlerin birisinden almıştım. Kullanabilir miyim ? yoksa skript devam mı

Paylaşılmış paketlerden aldıysanız eklenti sürümü büyük ihtimal v1.0'dır. Ve @SYN_T3SL4 izniye paylaşıldıysa bir mahsuru olduğunu sanmam.

Ek olarak: Güncel TornadoSpawners eklenti sürümü v4.0'dır, eğer güncel ve sorunsuz sürümünü almak isterseniz discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Batihost plugin paketi içerisinde bedava veriyor d

Halil eski eklentilerine artık lisans yapmaya mı başlicaksın.

anladım sızce yanlıs deılmı boyle bırsey ucretlı almıssınız bır sunucuya ortak oldunuz ve ucret odemeyen kısı beleşe kullanıcak
TornandoSpawner var zaten internette sorun olmaz ayrıca sunucuya katkısı olmuş sahibide önlem alsaydı yayılmazdı.

tornadospawners günümüzde her pakete rahatca bulunan ama paralı bir plugin böyle paketlerin paralı plugini vermesi emek hırsızlıgıdır bunun için lisans getirilmelidir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Survival için Devrim Getiricek Plugin Paketini İncelemek İçin Aşağıya Tıkla

BANA TIKLA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl