SprayerSH
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 60
- Minecraft
- SprayerSH
Discord:
SprayerSH#5164
SprayerSH#5164
SprayerSH#5164
Kanka nerden bilelim mimar değilim yoksa paket + mapla işim olmaz mapı alsam benim sunucunun sistemleri uymaz paketi alsam map olmaz.@TorkauL senidemi burda görücektik ben her zaman derim gidin keni paketiniz yapın, sonra neden dolandırıldım parayı almış salmış seni başından
SAKLI#1234
Belkide paket kenisi yapmadı destekde veremiyor ama bilemiyorum kimseyi suçlamak istemem.Kanka nerden bilelim mimar değilim yoksa paket + mapla işim olmaz mapı alsam benim sunucunun sistemleri uymaz paketi alsam map olmaz.
SprayerSH#5164
Hayatta bunları fazla görüyoruz görülmeyecek gibi değiller.Şöylelerine gıcık oluyorum ya :-)
1 dahaki paketi ucuz olursa alırım başka hesabdan alıcam bakalım destek vericekmi.Belkide paket kenisi yapmadı destekde veremiyor ama bilemiyorum kimseyi suçlamak istemem.
SAKLI#1234
Hocam daha böyle insanlara para vermeyin:'D Daha kaliteli hizmet veren kişilerden paket alabilirsiniz.Hayatta bunları fazla görüyoruz görülmeyecek gibi değiller.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
1 dahaki paketi ucuz olursa alırım başka hesabdan alıcam bakalım destek vericekmi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!