TorkauL'a yapılan haksız, asılsız iftira

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SprayerSH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 836
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SprayerSH

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
60
Minecraft
SprayerSH

Discord:

SprayerSH#5164

Arkadaşlar ben paket aldım ilk defa fakat 7/24 destek dediler 10TL az aldım diye destek sağlamadılar ve küfür ettiler ssler anlatsın size.

1588688184511.png

1588688205241.png

1588688228447.png

Ekli dosyalar

• 1588688126776.png
    1588688126776.png
    217,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 1588688165925.png
    1588688165925.png
    201,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 1588688262023.png
    1588688262023.png
    198,5 KB · Görüntüleme: 53
Moderatör tarafından düzenlendi:
@TorkauL senidemi burda görücektik, seni başından salmış parayı alınca.

@TorkauL senidemi burda görücektik ben her zaman derim gidin keni paketiniz yapın, sonra neden dolandırıldım parayı almış salmış seni başından
Kanka nerden bilelim mimar değilim yoksa paket + mapla işim olmaz mapı alsam benim sunucunun sistemleri uymaz paketi alsam map olmaz.

Şöylelerine gıcık oluyorum ya :-)

Kanka nerden bilelim mimar değilim yoksa paket + mapla işim olmaz mapı alsam benim sunucunun sistemleri uymaz paketi alsam map olmaz.
Belkide paket kenisi yapmadı destekde veremiyor ama bilemiyorum kimseyi suçlamak istemem.

Hayatta bunları fazla görüyoruz görülmeyecek gibi değiller.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1 dahaki paketi ucuz olursa alırım başka hesabdan alıcam bakalım destek vericekmi.
Hocam daha böyle insanlara para vermeyin:'D Daha kaliteli hizmet veren kişilerden paket alabilirsiniz.

Bunların tamamı montaj konu hakkında gerekli şikayet yapılmıştır !​

@Garp @>>TheLegend<< böyle satıcılar artık temizlenmeli bir haftada 897657657612356498 defa dolandırılma konusu açılıyor

Merhaba, arkadaşlar iki tarafla da hem sesli hem görüntülü olarak görüşüldü ve SprayerSH adlı arkadaşın, kesin kanıtlarla birlikte, tamamen iftira attığı ortaya çıkmıştır yani bu konunun ve bu sözlerin hiçbir gerçekliği yoktur. Yorum yapan, hemen linç eden arkadaşların bir sonraki sefere yargısız infaz yapmak yerine biraz daha sağ duyulu olmasını rica ediyorum. İlgili satış ekibinin ve ilgili satıcının hiçbir suçu yoktur.

MC-TR müşterilerine duyuru:

Burada satış yapan herhangi bir satıcının veya ekibin müşterisi iseniz, kimse size küfür edemez kimse sizin hakkınızı alamaz kimse sizi mağdur bırakamaz eğer ki yapan var ise burada barınamaz ancak sizden rica ediyoruz mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız hemen gelip konu açmak yerine öncelikle bizlere gelip kanıtlarınızı sunun biz zaten size diğer üyelerimizi de bilgilendirebilmeniz için yol gösteririz izin veririz. Aksi halde bu tarz asılsız ve gereksiz konularla hem biz, hemde satıcılarımız zarar görmeye devam eder. Yönetim denetimi ve izni olmadan açılan her bu tarz konu anında silinir, açan arkadaşa iftira atmış muamelesi yapılır arkadaşlar lütfen dikkat edin önce bize gelin.

İyi ramazanlar, iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl