MERT ▽#9134
Eleştirin için teşekkür ederim yıllarımı forumlara harcadım rank logo banner birçok tasarım yaptım oyun sistemlerinde çok aktif ve etkin değilim yeni yeni kendimi alıştırıyorum. Benim çalıştığım şirketler var sertifikalarım var. Burda kimseye kendimi kanıtlamaya çalışmıyorum. Şimdi burdan iki üç kardeşimiz çıkıcak sertifikanı göster hangi şirketle çalışıyosun göster vs gibi yorumlar gelicek çok merak edenler varsa. 05414761210 (sadece whatsapp) benimle bire bir iletişime geçebilir hepsini detaylı olarak gösterebilirim.9 yıldır Photoshop ile ilgileniyormuşsun, sanırım bu süre boyunca grafik tasarım konusunda herhangi bir şeye dikkat etmemişsin. İnan bana bu forumda çokça "grafik tasarımcı" var ve çoğu da birkaç aylık bilgiyle ortaya bir şeyler koyan kişiler. Ama arada bu kadar yıl farkı olmasına rağmen o arkadaşların ücretsiz paylaşımı senin sattığın ürünleri geçiyorsa bence bu alanda satış yapmaya uygun değilsin. 9 yıl boyunca Photoshop ile ilgilenip grafik tasarımla hiç uğraşmadıysan cidden boş geçirmişsin bu süreyi. 9 yıllık bir sürede bu noktada takılıp kalman satışı bırakıp kendini geliştirmeye odaklanman için yeterli bir sebep. Bu bir grafik tasarımı, disko topu değil; sanırım bunu da öğrenmen gerek. Grafik tasarımın gözümü almaması ve bana hoş gözükmesi gerekiyor ki okumaya devam edeyim. Ayrıca biraz da uyumlu olmalı ki gözlerim acımasın, o arkaplana o karakterleri koymamalısın.
Ayrıca forumda yazar alımları da açık, dilersen içerisinde yer alıp imla bilgini de geliştirebilirsin. Zira grafik tasarımda yazılar temeldir, okuyamayacağım şeyler için dünyanın en güzel grafiğini de yapsan amacına ulaşamamış olursun. Ayrıca bu yazı boyunca bu tasarım üstünden yazdım, belki daha iyi tasarımların mevcuttur fakat konu üzerinde göremiyorum çünkü referanslarınla sadece müşterilerinin ilgileneceğini düşünüyorsun, yanılıyorsun.
Kendini geliştirmen dileğiyle.
Tamam canım kardeşim sen bunu yaptın diye sorgularım. Yaptığın yorumu birazcık düşün bi tasarımcıya 10dkda yaptım 9 seneyi düşün diyosun ne kadar mantıklı ha?.![]()
9 senelik bi deneyimim yok ama 10 dakikaya bu kadarı yapıyorum hocam, biraz kendini sorgula
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!