Çözüldü Title Manager: Animation çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dangereus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.913
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dangereus

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
7
Arkadaşlar Title Manager plugininde animationlar çalışmıyor. Eskiden çalışıyordu şimdi çalışmıyor. Güncellemeyi denedim ancak gene olmadı. Çalışması için ek bir plugin mi gerekiyor acaba ?

titlemanager dosyasını sil .jar kalsın o zaten relaod atılınca dosyayı oluşturur birde öyle dene

titlemanager dosyasını sil .jar kalsın o zaten relaod atılınca dosyayı oluşturur birde öyle dene
O şekilde yaptım ama yine çalışmıyor. En son sürümü yükledim configine baktım çok karışık geldi o yüzden ondanda vaz geçtim.

O şekilde yaptım ama yine çalışmıyor. En son sürümü yükledim configine baktım çok karışık geldi o yüzden ondanda vaz geçtim.
karışık ama işe yarar eğer kavrarsa iyi olur anlamaya çalış

karışık ama işe yarar eğer kavrarsa iyi olur anlamaya çalış
Bende animation:hosgeldin yaptım mesela 2 sunucum var birinde düzgün çalışırken diyerinde ekranda direk animation:hosgeldin diye görünüyor. Bunu düzeltmeye çalışıyorum.[DOUBLEPOST=1515333639,1515333514][/DOUBLEPOST]@IrfanDmn sen bir çözüm bulursun belki.

${hosgeldin}
başına $ katıcan ve {} içinde animasyonun ismini yazcan

animation:hosgeldin yapabilmen için animations klasöründe "hosgeldin" adlı bir animasyona ihtiyacın var.

animation:hosgeldin yapabilmen için animations klasöründe "hosgeldin" adlı bir animasyona ihtiyacın var.
Var zaten çalışıyordu eskiden. Daha sonra serveri kopyala yapıştır yaptım çalışmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl