O şekilde yaptım ama yine çalışmıyor. En son sürümü yükledim configine baktım çok karışık geldi o yüzden ondanda vaz geçtim.titlemanager dosyasını sil .jar kalsın o zaten relaod atılınca dosyayı oluşturur birde öyle dene
karışık ama işe yarar eğer kavrarsa iyi olur anlamaya çalışO şekilde yaptım ama yine çalışmıyor. En son sürümü yükledim configine baktım çok karışık geldi o yüzden ondanda vaz geçtim.
O şekilde yaptım ama yine çalışmıyor. En son sürümü yükledim configine baktım çok karışık geldi o yüzden ondanda vaz geçtim.titlemanager dosyasını sil .jar kalsın o zaten relaod atılınca dosyayı oluşturur birde öyle dene
Bende animation:hosgeldin yaptım mesela 2 sunucum var birinde düzgün çalışırken diyerinde ekranda direk animation:hosgeldin diye görünüyor. Bunu düzeltmeye çalışıyorum.[DOUBLEPOST=1515333639,1515333514][/DOUBLEPOST]@IrfanDmn sen bir çözüm bulursun belki.karışık ama işe yarar eğer kavrarsa iyi olur anlamaya çalış
Çakatıcan
Çalışmadı.${hosgeldin}
başına $ katıcan ve {} içinde animasyonun ismini yazcan
Var zaten çalışıyordu eskiden. Daha sonra serveri kopyala yapıştır yaptım çalışmadıanimation:hosgeldin yapabilmen için animations klasöründe "hosgeldin" adlı bir animasyona ihtiyacın var.