Çözüldü Tİlkilos Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satışlarımız otomasyon bir şekilde gerçekleştirilmektedir ve kişilerin dış platformlar da ki yapmış oldukları olaylar veya davranışlar bizim vermiş olduğumuz hizmeti etkilemez bu durumun farklı platformlar tarafından yapılması da hoş bir davranış değildir. Leaklayıp yayacağını düşünen kişiler kişiye güvenmeyerek satış yapmayabilirler bu durumda bizi ilgilendirmez.
....
Vay arkadaş

Ekli dosyayı görüntüle 204016
Üfff erkek yaaagg adam calıyor yaaggg
nerden biliyon belki kuruyor ag

Bu şahıs ürünlerimi daha önceden özel ürün diye satmaya çalışan, şimdi ise ücretsiz paylaşmaya çalışan Java Project yani Mücahit'dir. Farklı isimlerle gelerek insanların haklarına girmeye devam ediyor. Bilinmedik, yeni açılan takımlardan ürün almamaya sormadan soruşturmadan alışveriş yapmamaya dikkat edin. Yakın bir zamanda kendisini büyük bir sürpriz bekliyor.

Bu şahıs ürünlerimi daha önceden özel ürün diye satmaya çalışan, şimdi ise ücretsiz paylaşmaya çalışan Java Project yani Mücahit'dir. Farklı isimlerle gelerek insanların haklarına girmeye devam ediyor. Bilinmedik, yeni açılan takımlardan ürün almamaya sormadan soruşturmadan alışveriş yapmamaya dikkat edin. Yakın bir zamanda kendisini büyük bir sürpriz bekliyor.
Sürprizi bende merak ettim şimdi SĞİDFŞİÖDSŞÖİDS :;p

tanıyorum kendisini küçük çaplı küçük bir çocuk aklı sıra her pakete benim diyen arkadaş daha pluginden anladığı yok acıyorum GolemBeye

Bu adam yaklaşık 1 ay önce şu videodaki pl paketini satmak için ne gerekirse yaptı hergün yazıyordu etiket atıyordu tel numarası bende adını zaten herkes biliyor aklıma gelse nifus numarası bile biraz hatırlıyorum ucundan sonra ben paketi alınca yazdım buna etiket attım bu bana kardeşim uyuyorum yazma devam edersen engel atacam dedi bende kb bilmiyordum ama insan . felan atardedim buda manit değilsin anam değilsin babam değilsin sence atarmısın dedi bende evet diyince engel attı bida sana destek vermiyorum dedi ama bana bu bir bahane gibi geldi. bu arada aldığım paketi kullansam birşey olurmu?

VİDEO LİNK:

Kullan ama Ben Senin Yerinde Olsam Ücretsiz Dağıtırım

Öğlein forumda youtuber istediğime dair bir konu açmıştım.Ardından tilkilos diye birisi bana ulaştı.Meğer kendisi insanların paketlerini çalıp satıyormuş.Aşağıda görselleri vardır.Bir arkadaşıma ulaştım o da aynı adam tarafından dolandırılmış.ve eğer bu konulardan anlayan varsa nasıl yasal işlem başlatabilriim yardımcı olursa sevinirim
bizim sunucunun eski paketini kendisi yapmış gibi tanıtıp satışa koymuş :D itibar etmeyin ulaşın bana bedavaya vereyim
1658061253599.png

Mücahit agam hala iş peşinde

Sen beni geçen mcm üzerinden dolandırmaya çalışan cakmalobi1#3042 değilmisin?
Farkettikten sonra direk engel attın bana?

Yabancı bir sunucuda ingilizce konuşunca dolandırmış mı oluyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl