Çözüldü Tİlkilos Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cakmalobi1

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
20
Öğlein forumda youtuber istediğime dair bir konu açmıştım.Ardından tilkilos diye birisi bana ulaştı.Meğer kendisi insanların paketlerini çalıp satıyormuş.Aşağıda görselleri vardır.Bir arkadaşıma ulaştım o da aynı adam tarafından dolandırılmış.ve eğer bu konulardan anlayan varsa nasıl yasal işlem başlatabilriim yardımcı olursa sevinirim

Ekli dosyalar

• 4.png
    4.png
    99,1 KB · Görüntüleme: 596
  • 3.png
    3.png
    65,1 KB · Görüntüleme: 598
  • 2.png
    2.png
    60,4 KB · Görüntüleme: 556
  • 1.png
    1.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 530
  • 1655658194589.png
    1655658194589.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 587
Ben de sunucu adminiyim, ss'i bırakıyorum arkadaşın ne yaptığından haberi yok sanırım. (küfürlü)

Ekli dosyalar

• ss.png
    ss.png
    60,4 KB · Görüntüleme: 527
Son düzenleme:
Öğlein forumda youtuber istediğime dair bir konu açmıştım.Ardından tilkilos diye birisi bana ulaştı.Meğer kendisi insanların paketlerini çalıp satıyormuş.Aşağıda görselleri vardır.Bir arkadaşıma ulaştım o da aynı adam tarafından dolandırılmış.ve eğer bu konulardan anlayan varsa nasıl yasal işlem başlatabilriim yardımcı olursa sevinirim
Mücahitim ya!!! Az kaldı ensesine çökücez 1 yıl içerisinde merak etmeyin, Mücahit bunu okuduğunu biliyorum. İstanbul anadolu yakasındaysan bizzat seni göreceğim, ha zaten dava açıldığında duruşmaya geldiğinde de göreceğim ama anadolu yakasındaysan daha kolay olur.

Arkadaşlar avukat falan varsa bana ulaşabilir mi? Sahte paketten dolandırılan arkadaşın hakları nelerdir? cakmalobi1#3042

Konu çok açık adam banlanmalı.

Harika bir anım olacak sanırım artık adama yazıp harita örneği istedim ve bir de ne göreyim benim haritamın ss'i xd
1655662909771.png

1655662919534.png

Bu arkadaş zaten Mücahit Ak(stone) adında birisi ve sürekli olarak insanları yeni hesaplar açarak dolandırıyor. Ayrıca kendisinin bazen polis olduğunu, bazen zabıt katibi olduğunu, bazen ise savcı olduğunu iddia ediyor ve kendisini şikayet edeceğini söyleyen ya da kendisine hakaret edenleri korkutuyor. Zaten arkadaşın hiçbir kutsal değeri de olmadığı için pek umursamaya gerek yok.

Arkadaşın adına açılmış birçok karaliste konusu halihazırda mevcut.

Dini değerlere hakaret
1655672238992.png

Colerival ve GolemBey adıyla dolandırdığı çocuklara bu kişinin Mücahit olduğunu söylediğimizde öğrendikleri için hakaret etmişler, kendisi de bu şekilde tehditler savuruyor ve sahte bir isim vererek mesleğinin zabıt katibi olduğunu iddia ediyor.
1655672069854.png

Kendisinin Anıl Uludağ değil, Mücahit Ak(stone) olduğuna dair kanıt.
1655672515887.png

Kendisini birçok foruma, hosting ekibine ve diğer satış ekiplerine şikayet ettiğim ve ortaklıklarını bozduğum için şahsıma karşı başka bir hakareti. Ayrıca belirtmek isterim ki Semih'i de düne kadar tanımıyordum, o da sattığı paketin düzgün halinin gerçek yapımcısıymış.
1655673181783.png

mücahit hayla rezilliklerini devam ettiriyor!!

Bu Mücahit (Kendisini Anıl Diye tanıtan) Zabıt katibi değilmiydi oysa o kadar dalga geçmiştik ayıp oldu
1655674080915.png

ipsi de dahil olmak üzere her türlü bilgilerine var bende.Sunucuma girerek ipsini paylaşmış oldu bulmak zor olmasa gerek artık :D

ipsi de dahil olmak üzere her türlü bilgilerine var bende.Sunucuma girerek ipsini paylaşmış oldu bulmak zor olmasa gerek artık :D
Dostum Discordumdan Bana ulaşırmısın seni derneğimize almak istiyoruz ImAmot#9774

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl