Çözüldü Tİlkilos Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim önüme hiç gelmemiş gelse 7 cihandan tokadı yerdi

Mücahit abim yeni nick bulmuş xd

Mücahit abiniz ekmeğinde :D

Ekli dosyalar

• 1655766698460.png
    1655766698460.png
    54,8 KB · Görüntüleme: 255
Bu adam yaklaşık 1 ay önce şu videodaki pl paketini satmak için ne gerekirse yaptı hergün yazıyordu etiket atıyordu tel numarası bende adını zaten herkes biliyor aklıma gelse nifus numarası bile biraz hatırlıyorum ucundan sonra ben paketi alınca yazdım buna etiket attım bu bana kardeşim uyuyorum yazma devam edersen engel atacam dedi bende kb bilmiyordum ama insan . felan atardedim buda manit değilsin anam değilsin babam değilsin sence atarmısın dedi bende evet diyince engel attı bida sana destek vermiyorum dedi ama bana bu bir bahane gibi geldi. bu arada aldığım paketi kullansam birşey olurmu?

VİDEO LİNK:

Bu adam yaklaşık 1 ay önce şu videodaki pl paketini satmak için ne gerekirse yaptı hergün yazıyordu etiket atıyordu tel numarası bende adını zaten herkes biliyor aklıma gelse nifus numarası bile biraz hatırlıyorum ucundan sonra ben paketi alınca yazdım buna etiket attım bu bana kardeşim uyuyorum yazma devam edersen engel atacam dedi bende kb bilmiyordum ama insan . felan atardedim buda manit değilsin anam değilsin babam değilsin sence atarmısın dedi bende evet diyince engel attı bida sana destek vermiyorum dedi ama bana bu bir bahane gibi geldi. bu arada aldığım paketi kullansam birşey olurmu?

VİDEO LİNK:

bu paket @Grablen e ait mücahit parayla aldıgı paketleri yt ye paylaşıyor. Ve onun olmadıgı paketi yani başkasının oldug paketi kullanmak istemezsin emek hırsızlıgı deniyor buna yani kullanmadan önce grablene sormanı öneriyorum

Ben Bu paketin sahibiyle iletişime geçtim .Haberi yokmuş yeni öğrendi o da

Güncel mücahit'in dağıttığı paketlerde ratted/leaked pluginler var. Bu pluginlerin içinde backdoor bulunuyor ve o paketi şuanda kullansanız bile tonla gereksiz hatayla karşılaşacaksınız. Kullanmanızı tavsiye etmem.

discord sunucusunda konusunu açtım mesajımı silip asılsız şeyler yazmayın diyip beni discord sunucusundan attı :D demek ki doğruymuş.

üstüne ben kendisinden pl satın alıcaktım ama diğer plugin yapımcılarına göre uçuk fiyatlar söyledi plnin bana özel olduğu ve kimseye satmıyacağı için ek 100 tl ücret bile istedi ki iyi ki yaptırmamışım allah bilir hangi paketin içinden alıp vericekti bana

var ya öyle huyları :D

Allahım bu çocuk hiç akıllanmayacak

şuan öğrendiğim kadarıyla sayılı ip ye sahip bir skyblock sunucusu varmış allah bilir hanginizin paketi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl