>>THELEGEND<< X Serisi - SKYBLOCK Plugin Paketi - Rütbeler/Event/CandyCrush/Sudoku/Kasalar/Parkur/Huniler/HafızaOyunu/Animasyonlar ...

Yeni sunucu açacaklar için güzel bir paket olmuş. En azından piyasada kalitesiz sunucuları görmememizi azaltacak türden bir paket. Fakat kötü bir yanı var, hala 1.8 zihniyetinden çıkılamadı. Umarım en yakın zamanda paketlerinizi en üst sürümlere uygun bir şekilde uyarlayıp satışını yaparsınız. Ve bu sayede en azından, birazda olsa, ufacık da olsa Türkiye 1.8 çöplüğünden kurtulur. Başarılar...

Yeni sunucu açacaklar için güzel bir paket olmuş. En azından piyasada kalitesiz sunucuları görmememizi azaltacak türden bir paket. Fakat kötü bir yanı var, hala 1.8 zihniyetinden çıkılamadı. Umarım en yakın zamanda paketlerinizi en üst sürümlere uygun bir şekilde uyarlayıp satışını yaparsınız. Ve bu sayede en azından, birazda olsa, ufacık da olsa Türkiye 1.8 çöplüğünden kurtulur. Başarılar...
Eğer ki talep olursa neden olmasın. Bende çok isterdim en güncel oyun sürümüyle üretim yapmak ancak talep şart.

Gerek fotoğraflara gerek videolara detaylı bir şekilde baktım ve gerçekten harika bir paket. Gayette ucuz bir fiyata sunuyorsunuz tebrikler !

knk o build kaç yıl aldı :D ben o buildde spawn noktasına gelmek için /spawn yazacak kadar üşengeçim :D

Ciddi konuşuyorum şu paketi satın alan kişi sunucusunun 40 yıllık ömrünü çıkartır :))

Arkadaşında Dediği Gibi Paketler Çok Zarif Duruyor. Ama Biraz FAzla Kaliteli :D eqwe​

Güzel paket ama renk uyumu kötü ve intel xeon işlemci ile baya bir lag ve tps düşüşü olur.

Güzel paket ama renk uyumu kötü ve intel xeon işlemci ile baya bir lag ve tps düşüşü olur.
Renk uyumuyla lag ve tps'nin alakasını açıklayabilen adama, vaat edilen premium hesabı direk ben kendim alacağım. Abartmayın arkadaşlar mesaj atıcam diye alakasız şeyler yazmayın ne alakası var allah aşkına.

Konu Tasarımı Desen Mükemmel Paket Desen Ayrı Bir Güzel Elinize Sağlık İyi Satışlar Dilerim.

İyi Forumlar :alkis:

Gerçekten 40TL bir bütçe ile alınabilecek en iyi plugin paketi diyebilirim! Düşük bütçeli harika bir plugin paketi isteyenler kesinlike TheLegend'i bulmalı. Başarılarının devamını en içten dileklerimle dilerim.​

O bir efsane, O bir kalite!

Maden etkinliğindeki ekran görüntüsünde v7 yazmakta bilginiz olsun :)
@>>TheLegend<<

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl