>>THELEGEND<< [v7] Plugin Paketleri FACTIONS, SKYBLOCK, SURVIVAL - Sorunsuz ve hatasız piyasanın en iyi paketleri! - Her şeyi ile hazır devasa 3 MAP!

THELEGEND adını duyunca hemen gireyim dedim nutkum tutuldu özledim o eski plugin paketini be yaktırdın yine teprikler cok güzel bir paket yapmışsınız eline sağlık

Kardeş ben baktım güzelde yarısını internette paylasmissin ne anlamı kalıyor turkcelestirip mi koyuyon yani
Paylaştıklarım paket için özel olarak yaptığım bir kaç eklenti ve paket içerisinde farklı versiyonlara sahiptir. Ve seve seve paylaşırım kullanılsın diye. Diğer fahiş fiyatlı satıcılarla karıştırmayın beni amacım sizi soymak değil.
THELEGEND adını duyunca hemen gireyim dedim nutkum tutuldu özledim o eski plugin paketini be yaktırdın yine teprikler cok güzel bir paket yapmışsınız eline sağlık
Teşekkür ederim, v7 o eski paketlerimin özelliklerinin nostajisini ve hiç kullanılmamış bir çok özgü yenilikleri hala taşımakta.

Keşke daha önce görmüş olsaydım. 2. Bir sunucu açarsam seninle çalışacağım. Tek keşimeyle mükemmel.

Keşke daha önce görmüş olsaydım. 2. Bir sunucu açarsam seninle çalışacağım. Tek keşimeyle mükemmel.
Teşekkür ederim, bir sonraki sefere çok daha iyi bir önerim var;
last7-png.94222

TheLegend benimde takip ettiğim. Çok başarılı bir insandır. Kendi paketlerini inceleyerek kendimi geliştirdim. ve hâlâ geliştirmeye devam ediyorum. Onu buralarda görmek gerçekten çok güzel.

Vay, Be :( Bukadar Güzel Paket nerede görüldü ;)

Ücretsiz Olaydı keşke bea.

Gerçekten Başarılı Bir Paket Olmuş..

discorddan yazılanları oyunda görme nasıl merak ettim

kötününde kötüsü aldık paketi ama hayrını göremedik ve skyblockla karışık bi paket

Arkadaşlar içeriden bilgi sızdırıyorum hazır olun çoğunuz bekliyor

Paketi şimdi teslim aldım ben v7HUB paketini satın aldım haritalar ve içeriği birebir anlatıldığı ve gösterildiği gibi
Bir sürü >>TheLegend<<'e ait plugin var etkili pluginler
Sunucular cidden çok az ram yiyor tps hep 19.98 ve neredeyse hiç skript kullanılmamış

Aslında sadece skyblock alacaktım ama kampanya olduğu için hepsini bir aldım, bu sunucu zaten kesin tutar, daha sonra diğerlerini de eklerim, baya ucuz ve baya baya güzel

Kuruşu kuruşuna her yönüyle hakediyor :evet: Ellerine sağlık TheLegend <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl