Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
>>THELEGEND<< [v7] Plugin Paketleri FACTIONS, SKYBLOCK, SURVIVAL - Sorunsuz ve hatasız piyasanın en iyi paketleri! - Her şeyi ile hazır devasa 3 MAP!
Evet, çok kaliteli gerçekten. Kendisinin verdiği panele sunucunuzun ip sini yazmadan plugin paketini aktifleştiremiyorsunuz. Sen plugin paketi mi satıyorsun, yoksa benim sunucumun yönetimini mi üstleniyorsun? Resmen bir merkezden benim sunucumu kontrol ediyor.
Evet, çok kaliteli gerçekten. Kendisinin verdiği panele sunucunuzun ip sini yazmadan plugin paketini aktifleştiremiyorsunuz. Sen plugin paketi mi satıyorsun, yoksa benim sunucumun yönetimini mi üstleniyorsun? Resmen bir merkezden benim sunucumu kontrol ediyor.
Sunucunuzun IP adresi dışında hiçbir bilgi, hiçbir veri veya sizin abarttığınız gibi yönetim vesaire yok. Her siteye tıkladığınız anda zaten sizin IP adresinizi alıyor yani eğer ki bu kadar değerli ise muhtemelen internet kullanmamanız gerekirdi.
İnanın bende istemezdim kendime ek iş çıkartıp her gelen müşteriye ayrı ayrı üyelik açıp her birine sistemi anlatmayı ancak aramızda emek hırsızlığı yapmanın marifet olduğunu sanan, kendini böyle mutlu eden çok fazla çoluk çocuk var. Ve o çoluk çocuk yüzünden aylarca tek başıma verdiğim emeği de harcatmam kimseye.
Başka sorununuz veya sorunuz var ise Discord sunucumuzdan talep açın veya sitemizden mail atın ilgileneyim.