Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

darkness2 (1).jpg

Merhabalar, tekrardan selam. Konuma hoş geldiniz. Bu konuda sizlere harika bir oyundan bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz bu oyunun adı başlıktan okuduğunuz üzere The Darkness II. peki nedir bu oyun? Hadi anlatıma geçelim!

The Darkness II, bir çizgi romandan esinlenen bir oyundur. Oyunda değişik yaratıklar ve elemanlar(öldürmeniz gereken insanlar vb.) bulunmaktadır. Amacınız kız kardeşinizin intikamını almaktır. Peki ben tam anlayamadım? Bu oyunu biraz daha açar mısın? Peki, oyunu şu şekilde oynanış videosunda gösterelim. Video arkadaşım'a aittir.

E tabi, biraz da görsel eklesek fena olmaz değil mi? :)

The-Darkness-2-Screenshot-9.jpg

bHEbUMWgfAUfppJC_ocywg.jpg

The-Darkness-II_5.jpg

Bu yaratıklar size destek oluyor. Düşmanları öldürmek, yerden baril vb. gibi itemleri kalkan niyetine kullanmak için veyahut düşmana fırlatmak için gerçekten çok kullanışlılar. Hehe! Tabi ki, havalılar!

THE DARKNESS II SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum Sistem Gereksinimleri:Önerilen Sistem Gereksinimleri:
OS: Windows XP/Vista/7İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
Processor(İşlemci): Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+ veya daha üstü.İşlemci: 2.4 GHz dört çekirdek işlemci veya daha üstü.
Memory(Bellek RAM): 1.5GB RAMBellek: 2GB RAM
Hard Disk Space(HDD): 10GBSabit Disk Alanı: 10GB
Video Card(Ekran Kartı): 256MB NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600 veya daha üstü.Ekran Kartı: 512+ MB NVIDIA GeForce 9800 GTX veya daha üstü.

Steam platformunda satılmaktadır. Fiyatı (50TL)'dir. İyi oynamalar dilerim dostlarım. Konumu beğenirseniz çok makbule geçer. Umarım yararlı bir konu olmuştur. Saygılarımla..

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yorumlarınızı bekliyorum.

Oyun çok hoşuma gitti, romandan uyarlanması hikâyesi için ayrı güzellik katmış. Başarılı konu devamını isterim.

Yalnız benim hatırladığım kadarıyla kız kardeşi değil sevgilisini arıyor ayrıca intikam değil sevgilisinin kurtarılabileceğini duyduğundan onu kurtarmaya çalıştığını biliyorum ve tabii bu süreçteyse kullanmayı zorla bıraktığı o lanetli gücünü tekrar kullanarak "Darkness" adlı bu gücün onu ele geçirmesine engel olmaya çalışıp sevgilisini kurtarmaya çalışıyordu. (Oyunu oynamıştım.)

Yalnız benim hatırladığım kadarıyla kız kardeşi değil sevgilisini arıyor ayrıca intikam değil sevgilisinin kurtarılabileceğini duyduğundan onu kurtarmaya çalıştığını biliyorum ve tabii bu süreçteyse kullanmayı zorla bıraktığı o lanetli gücünü tekrar kullanarak "Darkness" adlı bu gücün onu ele geçirmesine engel olmaya çalışıp sevgilisini kurtarmaya çalışıyordu. (Oyunu oynamıştım.)

Arkadaşımdan biraz bu şekilde öğrenmiştim düzelttiğin için teşekkür ederim. <3

Şu aralar gerçekten kendime güzel bir oyun arıyordum. Sanırım bu konu sayesinde de aradığım oyunu buldum, teşekkürler ?

Ekli dosyayı görüntüle 145016

Merhabalar, tekrardan selam. Konuma hoş geldiniz. Bu konuda sizlere harika bir oyundan bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz bu oyunun adı başlıktan okuduğunuz üzere The Darkness II. peki nedir bu oyun? Hadi anlatıma geçelim!

The Darkness II, bir çizgi romandan esinlenen bir oyundur. Oyunda değişik yaratıklar ve elemanlar(öldürmeniz gereken insanlar vb.) bulunmaktadır. Amacınız kız kardeşinizin intikamını almaktır. Peki ben tam anlayamadım? Bu oyunu biraz daha açar mısın? Peki, oyunu şu şekilde oynanış videosunda gösterelim. Video arkadaşım'a aittir.

E tabi, biraz da görsel eklesek fena olmaz değil mi? :)

Ekli dosyayı görüntüle 145017

Ekli dosyayı görüntüle 145018

Ekli dosyayı görüntüle 145019

Bu yaratıklar size destek oluyor. Düşmanları öldürmek, yerden baril vb. gibi itemleri kalkan niyetine kullanmak için veyahut düşmana fırlatmak için gerçekten çok kullanışlılar. Hehe! Tabi ki, havalılar!

THE DARKNESS II SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum Sistem Gereksinimleri:Önerilen Sistem Gereksinimleri:
OS: Windows XP/Vista/7İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
Processor(İşlemci): Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+ veya daha üstü.İşlemci: 2.4 GHz dört çekirdek işlemci veya daha üstü.
Memory(Bellek RAM): 1.5GB RAMBellek: 2GB RAM
Hard Disk Space(HDD): 10GBSabit Disk Alanı: 10GB
Video Card(Ekran Kartı): 256MB NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600 veya daha üstü.Ekran Kartı: 512+ MB NVIDIA GeForce 9800 GTX veya daha üstü.

Steam platformunda satılmaktadır. Fiyatı (50TL)'dir. İyi oynamalar dilerim dostlarım. Konumu beğenirseniz çok makbule geçer. Umarım yararlı bir konu olmuştur. Saygılarımla..

Oyunun Grafikleri Çok İyiye Benziyor deniyeceğim teşekkürler tanıttığın için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl