nexi
nexi is the best!
Merhabalar, tekrardan selam. Konuma hoş geldiniz. Bu konuda sizlere harika bir oyundan bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz bu oyunun adı başlıktan okuduğunuz üzere The Darkness II. peki nedir bu oyun? Hadi anlatıma geçelim!
The Darkness II, bir çizgi romandan esinlenen bir oyundur. Oyunda değişik yaratıklar ve elemanlar(öldürmeniz gereken insanlar vb.) bulunmaktadır. Amacınız kız kardeşinizin intikamını almaktır. Peki ben tam anlayamadım? Bu oyunu biraz daha açar mısın? Peki, oyunu şu şekilde oynanış videosunda gösterelim. Video arkadaşım'a aittir.
E tabi, biraz da görsel eklesek fena olmaz değil mi? :)
Bu yaratıklar size destek oluyor. Düşmanları öldürmek, yerden baril vb. gibi itemleri kalkan niyetine kullanmak için veyahut düşmana fırlatmak için gerçekten çok kullanışlılar. Hehe! Tabi ki, havalılar!
THE DARKNESS II SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
| Minimum Sistem Gereksinimleri: | Önerilen Sistem Gereksinimleri: |
|---|---|
| OS: Windows XP/Vista/7 | İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7 |
| Processor(İşlemci): Intel Core 2 @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 4200+ veya daha üstü. | İşlemci: 2.4 GHz dört çekirdek işlemci veya daha üstü. |
| Memory(Bellek RAM): 1.5GB RAM | Bellek: 2GB RAM |
| Hard Disk Space(HDD): 10GB | Sabit Disk Alanı: 10GB |
| Video Card(Ekran Kartı): 256MB NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600 veya daha üstü. | Ekran Kartı: 512+ MB NVIDIA GeForce 9800 GTX veya daha üstü. |
Steam platformunda satılmaktadır. Fiyatı (50TL)'dir. İyi oynamalar dilerim dostlarım. Konumu beğenirseniz çok makbule geçer. Umarım yararlı bir konu olmuştur. Saygılarımla..
Moderatör tarafından düzenlendi: