Çözüldü /tfly "geçici uçuş modu oyuncu için etkin değil" hatası. (CMI kullanıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vearthx

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Emektar
Sunucu Sahibi
Elmaslar
238
Discord İzni
Minecraft
Vearthx

Discord:

vearthx

Başlıkta da yazdığı gibi /tfly'da bu hatayı alıyorum, essentials değil CMI kullanıyorum.

1737267484325.webp

Kesin bir çözümü olan yoksa tahmin yürütmek için bile yazmayın arkadaşlar.

Komutu yanlış kullanıyorsunuz, aşağıdaki gibi dener misiniz?
Peki ben viplere towny alan içerisinde sınırsız fly vermeyi istiyorum, bunun özel bir permi var mı? Çünkü başka sunucularda /tfly yazdığımda direk aktif oluyordu.

Peki ben viplere towny alan içerisinde sınırsız fly vermeyi istiyorum, bunun özel bir permi var mı? Çünkü başka sunucularda /tfly yazdığımda direk aktif oluyordu.
Kod:
/lp user [oyuncuAdı] permission set cmi.command.tfly true
süreli vermek için
Kod:
cmi.command.tfly.time

"Towny alan"dan kastınız bir dünyaysa, Lp kullanıyorsanız şu şekilde yapabilirsiniz:

lp user <oyuncu> permission set cmi.command.fly true world=<dünya ismi>

"Towny alan"dan kastınız bir dünyaysa, Lp kullanıyorsanız şu şekilde yapabilirsiniz:
Hayır, earth(gerçek dünya) mapinde vipler kendi kurdukları towny alanından bahsediyorum. cmd.command.tfly ve townyflight.command.tfly versem dahi /tfly sınırsız bir şekilde kullanılmıyor, kullanılmayı bırakın hiç o permi kullanamıyorlar yukarıdaki görseldeki hata geliyor meydana.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sadece sizdemi yoksa diğer oyunculardada aynı hatayımı veriyor.
Bende op olmasına rağmen bende bile o hata çıkıyor.

Hayır, earth(gerçek dünya) mapinde vipler kendi kurdukları towny alanından bahsediyorum. cmd.command.tfly ve townyflight.command.tfly versem dahi /tfly sınırsız bir şekilde kullanılmıyor, kullanılmayı bırakın hiç o permi kullanamıyorlar yukarıdaki görseldeki hata geliyor meydana.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bende op olmasına rağmen bende bile o hata çıkıyor.
/townyflight çalışıyor ise komut çakışıyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl