Çözüldü /tfly "geçici uçuş modu oyuncu için etkin değil" hatası. (CMI kullanıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw ne saçmalamışsınız yok perm ile ver falan. townyflight kullansana dostum. otomatik desteği var komutları ve permleri de var
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yaw ne saçmalamışsınız yok perm ile ver falan. townyflight kullansana dostum. otomatik desteği var komutları ve permleri de var
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
cmı kullandıgı için cmı ya yönelik öneriler verdik saçmalayla alakası yok cmı kullanmak istiyordur belki anlatabilmmi bilmiyorum ama anlamışsınızdır.

Oyuncu ismi girdigine eminmisin girdiysen pluginde v sorun olabilir geliştiriciye sor istesen plugin hakkındaki tüm kaynaklara bakdım çünkü sadece bu kadar var.
Geliştirici kendi plugininden haberi yok, böyle bir sorun var diyorum konsolda hata var mı diyo, yok diyorum oyun için ne hata veriyo diyo, yukarıda attım ya ss diyorum konsola hata düşmesi gerekiyor diyo. Papağan gibi aynı şeyi tekrarladık daha da yazmadım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Oradan bakınca bunu yapmamış gibi bir halim mi var? Townyflight olmasa bunu nasıl yapıcam ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl