Bulundu Teslimat Eklentisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Graydeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    asd
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graydeth

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
237
Minecraft
ankaralikaya

Discord:

kkayaaaa

Günümüzde kullanılan teslimat eklentisini arıyorum ancak ne spigotmc'de nede farklı forumlarda bulamadım yardımcı olabilecek birileri var mı?

Teslimat eklentisi olarak veldorya adlı eski bir plugin kullanılıyor genel olarak zamanında çoğu kişi tarafından paylaşıldı.
Veldorya Teslimat diye araştırırsan bulabileceğini düşünüyorum. İyi forumlar dilerim. <3

Son düzenleme:
Günümüzde kullanılan teslimat eklentisini arıyorum ancak ne spigotmc'de nede farklı forumlarda bulamadım yardımcı olabilecek birileri var mı?
merhaba veldoryateslimat pluginini istersen dcden atabilirim. ama şuanda çoğu sunucunun kullandığı plugin Geik'in geliştirmiş olduğu Delivery plugini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak inceleyebilirsin

Teslimat eklentisi olarak veldora adlı eski bir plugin kullanılıyor genel olarak zamanında çoğu kişi tarafından paylaşıldı.
Veldora Teslimat diye araştırırsan bulabileceğini düşünüyorum. İyi forumlar dilerim. <3
VELDORAClan isminde güncel bir eklenti ve takımı bulunmakta konudaki mesajı VELDORYA olarak güncelleyebilirseniz iyi olur karışıklık olmasın diye.

Deliverymaster pluginini kullanabilirsiniz aynı mantık çalışmakta.

VELDORAClan isminde güncel bir eklenti ve takımı bulunmakta konudaki mesajı VELDORYA olarak güncelleyebilirseniz iyi olur karışıklık olmasın diye.

Deliverymaster pluginini kullanabilirsiniz aynı mantık çalışmakta.
özürlerimi sunarım efenim. kusura bakmayın. Pluginlere çok aşina değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl