rokutai
piiecat
merhaba veldoryateslimat pluginini istersen dcden atabilirim. ama şuanda çoğu sunucunun kullandığı plugin Geik'in geliştirmiş olduğu Delivery pluginiGünümüzde kullanılan teslimat eklentisini arıyorum ancak ne spigotmc'de nede farklı forumlarda bulamadım yardımcı olabilecek birileri var mı?
kkayaaaa
1.21.4 için veldoryanın desteği varsa discord üzerinden atabilir misiniz?merhaba veldoryateslimat pluginini istersen dcden atabilirim. ama şuanda çoğu sunucunun kullandığı plugin Geik'in geliştirmiş olduğu Delivery pluginitıklayarak inceleyebilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benjamin17
VELDORAClan isminde güncel bir eklenti ve takımı bulunmakta konudaki mesajı VELDORYA olarak güncelleyebilirseniz iyi olur karışıklık olmasın diye.Teslimat eklentisi olarak veldora adlı eski bir plugin kullanılıyor genel olarak zamanında çoğu kişi tarafından paylaşıldı.
Veldora Teslimat diye araştırırsan bulabileceğini düşünüyorum. İyi forumlar dilerim. <3
rokutai
özürlerimi sunarım efenim. kusura bakmayın. Pluginlere çok aşina değilim.VELDORAClan isminde güncel bir eklenti ve takımı bulunmakta konudaki mesajı VELDORYA olarak güncelleyebilirseniz iyi olur karışıklık olmasın diye.
Deliverymaster pluginini kullanabilirsiniz aynı mantık çalışmakta.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!