Terrain mapine boxpvp gider mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vearthx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 733
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dümdüz boxpvp gibi madenler olacak ama büyük bir haritada mı yoksa içeriği değişecek mi? Bana kalırsa eğer aynı yapacaksan hiçbir anlamı yok zaten modu oynayanlar hızlı kasılıp pvp atmaya çalışıyor anladığım kadarıyla niye büyük bir haritada gezmek oyuncu bulmak istesinler ki
3200x1400 boyutunda mmorpg mapinde boxpvp yapıyorum. Çeşitli bölgelerde madenler olacak set kılıç kazma gibi şeyleri geliştirebilmeleri için. Ekstra olarak merkez kasaba haricinde çevrede bulunan kasabalardan da 3 adet güvenli bölge ayarladık. Oralarda da mini takas npcleri olacak. Her kasabada bir adet kaptan olacak ve /warp görevi görecekler. /elkitabı adında bir nasıl oynanır komutu yapıp aşama aşama nerelere gidip neleri yapmaları gerektiğini anlatıcaz. Sunucu başta anlatılarak karışık geliyor fakat el kitabıyla bu karışıklığı giderip daha kolaylaştıracağız. 3-5 multiverse mapi olmak yerine her yeri tek bir dünyaya sığdırıp gereksinimleri karşılamadan diğer madenlere erişim yapamıcakları bir sistem geliştircez. Yani sistem bildiğimiz boxpvp fakat alışılmışın dışında kare kutu yerine keşif yapılabilecek bir geniş dünyada olacak. Kişiler kendilerini nasıl bulacak sorusuna daha önce de yanıtlamıştım zaten squaremap kurup /map komutunu aktif edicez. O map üzerinde güvenli bölgeleri işaretlicez ve böylelikle her şey çok basit olacak.

inşallah bende tutmasını isterim farklı birşeyin sunucuyu açarken 50 kişilik kitlem vardı açtım ekonomi sistemler begenmediler 10 15 e düştü herşeyi kaldırdım eskiye çevirdim geri online arttı diyim sen anla inşallah diledigin istedigin şey olur
Ekonomiyi ne zor ne basit orta seviyede yapıcam. Fakat 1-2 günde veya 1 haftada sona erişebilecekleri bir sistemde yapmıcam tabi ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl