Terrain mapine boxpvp gider mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vearthx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 733
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çok mantıklı, PvP ve keşif odaklı görevler oyuncuları aktif tutar. Bunun yanı sıra ekleyebileceğin bazı görev türleri:

• Ticaret Görevleri: NPC’lere belirli eşyaları götürme ve ödül alma.
  • Keşif Görevleri: Haritanın farklı noktalarına ulaşma, gizli bölgeleri keşfetme.
  • Zamanlı Görevler: Belirli süre içinde tamamlanması gereken görevler, örneğin bir taşı belirli bir süre içinde korumak.
  • Topluluk Görevleri: Birkaç oyuncunun bir araya gelerek tamamlayabileceği görevler, grup PvP veya eşya toplama gibi.
  • Etkinlik Görevleri: Haftalık/aylık özel etkinlik görevleriyle oyun dinamiklerini canlı tutmak.

Bunlarla birlikte hem PvP hem de keşif/keşif görevlerini birleştirirsen oyuncular uzun süre aktif kalır ve harita daha canlı olur.
Senin bahsettiğin görevler boxpvp dışına çıkan görevler. Ben gene boxpvp mantığını bozmadan görevler eklemeyi düşünüyordum npc ye görev götürmek, taş korumak, bir yerleri keşfetmek gibi görevler tam mmorpg işine dönüyor.

Yeni bir tür yaratmak onu oynayıp insanlara öğretecek youtube videoları olmadan mümkün değil bence ve burada bahsettiğim şey dandirik rehber videoları değil bir insanın insan gibi oynaması ve öğretmesi

Yeni bir tür yaratmak onu oynayıp insanlara öğretecek youtube videoları olmadan mümkün değil bence ve burada bahsettiğim şey dandirik rehber videoları değil bir insanın insan gibi oynaması ve öğretmesi
Bahsettiğin şey 5 aşamalı öğretim videosu çekilecek ayrıyeten ben /elkitabı ekleyecem neyin nerde olduğunu gösteren talimatlar veren bir rehber yapıcam.

Şimdi oyuncu ve developer gözüyle bakmanızı istiyorum ve 3200x2000 boyutunda bir terrain mapi buldum ve aldım. Ona şuanda düzenlemeler yaparak çeşitli eğlenceler ve tarzlar yaratarak boxpvp kurmaya başladım. Normal copy paste boxpvp mapleri artık baymaya başladıği için farklılık yaratmaya çalışıyorum. Sizce nasıl olur ve nelere dikkat etmeliyim, nelere değinerek geliştirmeler yapmalıyım bana bir öneri sunmanızı istiyorum.

Bir nevi MMORPG mapi denilebilir kurduğum harita.
BoxPvP için 3200x2000 çok fazla büyük map olsa bile kimse birbirine uçmaya çalışmaz. Çok kolay kaçılır bir fişek basınca 200 blok giderler map olsa bile kovalamakla uğraşcağını düşünmüyorum bende zamanında oyuncuydum birini boş boşuna kovalamak saçma

BoxPvP için 3200x2000 çok fazla büyük map olsa bile kimse birbirine uçmaya çalışmaz. Çok kolay kaçılır bir fişek basınca 200 blok giderler map olsa bile kovalamakla uğraşcağını düşünmüyorum bende zamanında oyuncuydum birini boş boşuna kovalamak saçma
PVP sırasında elytraların çalışacağını kim söyledi kral. Açık dünyada boxpvp tarzı yaratmaya çalışıyorum. Herkes küçücük bir kutuda oynamaya alıştığı için bu garip geliyor haklı olarak, bu ezberi bozmak içinde bu tarz şeyler deniyorum.

PVP sırasında elytraların çalışacağını kim söyledi kral. Açık dünyada boxpvp tarzı yaratmaya çalışıyorum. Herkes küçücük bir kutuda oynamaya alıştığı için bu garip geliyor haklı olarak, bu ezberi bozmak içinde bu tarz şeyler deniyorum.
Fikir gayet iyide genede yürüyerek 3200x2000 alanda adam bulmaya şahsen uğraşmayıp küçük maplerde savaşmayı tercih ederim.

Fikir gayet iyide genede yürüyerek 3200x2000 alanda adam bulmaya şahsen uğraşmayıp küçük maplerde savaşmayı tercih ederim.
Mapi tamamen sürekli baştan sona yürümüceksiniz tabi. 1 Adet merkez olacak, 3 tane ekstra olarak güvenli bölge ilan edilen kasabalar olacak. Buraya da sadece /warp kullanmak yerine her kasaba da ve merkezde olan kaptan npcsini bularak gidebilecekler.

Mapi tamamen sürekli baştan sona yürümüceksiniz tabi. 1 Adet merkez olacak, 3 tane ekstra olarak güvenli bölge ilan edilen kasabalar olacak. Buraya da sadece /warp kullanmak yerine her kasaba da ve merkezde olan kaptan npcsini bularak gidebilecekler.
Anladım, başarılar inşallah başarırsınız.

Çevrede akıcı mmorpg mobları olmayacağı için maksimum adam öldürme, * cevheri toplama ve yürüme görevleri ekleyebilirim. Ekstradan ne tür görevler olabilir sence?
Benimde boxpvp sunucum var ve şuanki kitlenin izlenimini aktarayım size. O kadar büyük bir map gerçekten sınırları zorlamak. Oyuncular aynı mapte dolaşmayı değil daha çok farklı dünyalarda dolaşmayı seviyorlar. 3200x2000 map yaklaşık olarak 4 adet normal BoxPvP dünyasının birleşimi. Fakat klasikleşmiş BoxPvP'nin dışına çıkmak istiyorsanız bence güzel bir adım. İyi Geceler Dilerim!

Benimde boxpvp sunucum var ve şuanki kitlenin izlenimini aktarayım size. O kadar büyük bir map gerçekten sınırları zorlamak. Oyuncular aynı mapte dolaşmayı değil daha çok farklı dünyalarda dolaşmayı seviyorlar. 3200x2000 map yaklaşık olarak 4 adet normal BoxPvP dünyasının birleşimi. Fakat klasikleşmiş BoxPvP'nin dışına çıkmak istiyorsanız bence güzel bir adım. İyi Geceler Dilerim!
Ben de zaten boxpvp yönetiyorum, bunu 2. sezon güncellemesi olarak deniyorum. Hali hazırda pvp kitlesi varken bir şeyler denemek istiyoruz ekip olarak. AdventurePVP adı verdiğim modu denicez bakalım tutacak mı göreceğiz. Görüşlerin için teşekkür ederim.

boxpvp de farklı sistem alışa gelmemiş map nedense oyuncular sevmiyor bilgine tutma olasılıgı cok düşük hevesin kırılmasın bu konuya çok dikkat et

boxpvp de farklı sistem alışa gelmemiş map nedense oyuncular sevmiyor bilgine tutma olasılıgı cok düşük hevesin kırılmasın bu konuya çok dikkat et
Evet yeni tarz sunucular tutması zor Türkiyede özellikle, fakat heves kırmalık değil hobi olarak yaptığım için üstelik makina da direk bana ait olduğu için tutmasa da sorun olacağını sanmıyorum. Sunucu her türlü gene de açık olacak. Tutturabilmek için bir çok youtuber/yayıncı ile anlaşma yapıcaz.

Evet yeni tarz sunucular tutması zor Türkiyede özellikle, fakat heves kırmalık değil hobi olarak yaptığım için üstelik makina da direk bana ait olduğu için tutmasa da sorun olacağını sanmıyorum. Sunucu her türlü gene de açık olacak. Tutturabilmek için bir çok youtuber/yayıncı ile anlaşma yapıcaz.
inşallah bende tutmasını isterim farklı birşeyin sunucuyu açarken 50 kişilik kitlem vardı açtım ekonomi sistemler begenmediler 10 15 e düştü herşeyi kaldırdım eskiye çevirdim geri online arttı diyim sen anla inşallah diledigin istedigin şey olur

Dümdüz boxpvp gibi madenler olacak ama büyük bir haritada mı yoksa içeriği değişecek mi? Bana kalırsa eğer aynı yapacaksan hiçbir anlamı yok zaten modu oynayanlar hızlı kasılıp pvp atmaya çalışıyor anladığım kadarıyla niye büyük bir haritada gezmek oyuncu bulmak istesinler ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl