Tasarım Tema - Örnek launcher tasarımı "Giriş sayfası"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ yani walpaperi koyduğun taraf bana biraz boş geldi. Oraya bir oyuncu bilgilerini içeren kart veya sitede yayınlanan sunucu duyurularını başlığını ve 1-2 cümlelik kısım ekleyip alt tarafına habere git tarzı bir buton ekleyebilirsin. Onun dışında sol tarafta Kullanıcı Adı ve Şifre kısmı çok parlak geldi onun biraz opaklığını kısabilirsin. Bu söylediklerim benim gözüme batan ince detaylar. Olmasa da olur yani güzel bir iş çıkarmışsın eline sağlık.

Giriş yap. şifremi unuttum. sonunda ki noktalar kaldırılabilir, kullanıcı adı ve şifre yazıları çok ön planda, üzgün işareti kalkabilir, şifre simgesi değişebilir, hesap oluşturun yanında ki simge kalkabilir. hoş zaten canın sıkılınca yaptığın bir şey gayet doğal. değerlendirmeye gelirsek bakış açımıza göre değişir uğraşmayarak ve planlamayarak yaptığın bir şey o yüzden 10 üzerinden 10 luk bir çalışmaç
Sağ yani walpaperi koyduğun taraf bana biraz boş geldi. Oraya bir oyuncu bilgilerini içeren kart veya sitede yayınlanan sunucu duyurularını başlığını ve 1-2 cümlelik kısım ekleyip alt tarafına habere git tarzı bir buton ekleyebilirsin. Onun dışında sol tarafta Kullanıcı Adı ve Şifre kısmı çok parlak geldi onun biraz opaklığını kısabilirsin. Bu söylediklerim benim gözüme batan ince detaylar. Olmasa da olur yani güzel bir iş çıkarmışsın eline sağlık.
Merhaba, bu sadece giriş sayfası devamında ayarlar bölümü, haberler bölümü tasarımda yapılacak oyunu açma kapatma haberleri oraya ekleyeceğim dediğim gibi tasarım 15dk sürdü pek uğraşmadım fakat uğraşırsam ortaya güzel birşey çıkacağı için önerilerinizi dikkate alıp tasarımı gün içersinde güncelleyeceğim. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Butonlarda ve inputlarda glassmorphism çok hoş duruyor denemelisin

Tasarım güncellendi.

1 - Önerilen tüm öneriler yapıldı.
2 - Şifremi unuttum,Hesap oluştur bölümü taşındı sağ üst navbara.
3 - Herşey tamamen bu sayfadan yapılacak
4 - Spinner eklendi.
1.gif

Tasarım gayet hoş fakat yazı fontu daha iyi seçilebilirdi. Yine de gayet güzel.

Eline sağlık fakat fontlar değişebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl