ILoveMaju^^
Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
- Elmaslar
- 1.893
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
ilovemaju
ilovemaju
ilovemaju
Yorum kasmak için bu kadar triplere girmenizi anlamıyorum.
Trip değil, sadece forumu kullanıyorum. Yorum kasmakla ilişkilendirilmesini anlamıyorum, çünkü aylık sıralamalara girmek veya mesaj sayısını artırmak gibi bir çabam yok. Forumun amacına uygun olarak, keyif aldığım için günde birkaç konu açıp, gelen mesajlara yanıt veriyorum. Elime hiçbir maddi veya manevi fayda geçmiyor, tamamen zevkine takılıyorum. Eğer forum kurallarını ihlal eden yanlış bir şey yapsam, zaten yönetim tarafından bu zamana kadar mute veya uzaklaştırma alırdım. Durum bu kadar basit, bu konuyu bu kadar uzatmaya veya kasmaya gerek yok.Mesaj kasınca eline bir şey geçmiyor her gün böyle bom boş konular açma lütfen
Trip değil, sadece forumu kullanıyorum. Yorum kasmakla ilişkilendirilmesini anlamıyorum, çünkü aylık sıralamalara girmek veya mesaj sayısını artırmak gibi bir çabam yok. Forumun amacına uygun olarak, keyif aldığım için günde birkaç konu açıp, gelen mesajlara yanıt veriyorum. Elime hiçbir maddi veya manevi fayda geçmiyor, tamamen zevkine takılıyorum. Eğer forum kurallarını ihlal eden yanlış bir şey yapsam, zaten yönetim tarafından bu zamana kadar mute veya uzaklaştırma alırdım. Durum bu kadar basit, bu konuyu bu kadar uzatmaya veya kasmaya gerek yok.
ilovemaju
Dediğim gibi, bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. Yaptıklarımda yanlış bir şey olsa, zaten forum yönetimi tarafından çoktan susturma veya uzaklaştırma alırdım.Ekli dosyayı görüntüle 275202
Forumu doğru kullananlar listede gözüküyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!