☝🏻Telefonunuzun Parmak İzi Kilidini Hangi Parmağınızla Açarsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.892
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 🤳
Gizli rutin. Telefonunuzun parmak izi okuyucusu varsa, kilidi açmak için en çok kullandığınız parmağınız (Baş parmak, işaret parmağı vb.) hangisidir?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇

Yıllardır Baș Parmağım ama küçükken evdekiler ben uyurken telefonumu elimi okutup açarlar diye ayak parmağımı eklerdim hep 😅

Yorum kasmak için bu kadar triplere girmenizi anlamıyorum.

Mesaj kasınca eline bir şey geçmiyor her gün böyle bom boş konular açma lütfen

Yorum kasmak için bu kadar triplere girmenizi anlamıyorum.
Mesaj kasınca eline bir şey geçmiyor her gün böyle bom boş konular açma lütfen
Trip değil, sadece forumu kullanıyorum. Yorum kasmakla ilişkilendirilmesini anlamıyorum, çünkü aylık sıralamalara girmek veya mesaj sayısını artırmak gibi bir çabam yok. Forumun amacına uygun olarak, keyif aldığım için günde birkaç konu açıp, gelen mesajlara yanıt veriyorum. Elime hiçbir maddi veya manevi fayda geçmiyor, tamamen zevkine takılıyorum. Eğer forum kurallarını ihlal eden yanlış bir şey yapsam, zaten yönetim tarafından bu zamana kadar mute veya uzaklaştırma alırdım. Durum bu kadar basit, bu konuyu bu kadar uzatmaya veya kasmaya gerek yok.

Trip değil, sadece forumu kullanıyorum. Yorum kasmakla ilişkilendirilmesini anlamıyorum, çünkü aylık sıralamalara girmek veya mesaj sayısını artırmak gibi bir çabam yok. Forumun amacına uygun olarak, keyif aldığım için günde birkaç konu açıp, gelen mesajlara yanıt veriyorum. Elime hiçbir maddi veya manevi fayda geçmiyor, tamamen zevkine takılıyorum. Eğer forum kurallarını ihlal eden yanlış bir şey yapsam, zaten yönetim tarafından bu zamana kadar mute veya uzaklaştırma alırdım. Durum bu kadar basit, bu konuyu bu kadar uzatmaya veya kasmaya gerek yok.
1763053144036.webp

Forumu doğru kullananlar listede gözüküyor.

Ekli dosyayı görüntüle 275202
Forumu doğru kullananlar listede gözüküyor.
Dediğim gibi, bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. Yaptıklarımda yanlış bir şey olsa, zaten forum yönetimi tarafından çoktan susturma veya uzaklaştırma alırdım.
Sizin 'yorum kasma' olarak gördüğünüz yaklaşım da mantıksız. Benim günde 3-5 konu açıp etkileşim yaratmam ile, sadece başkalarının konularına yorum yapanlar arasında bir fark var. Eğer listedeki o arkadaşlar da benim gibi düzenli konu açsa, + olarak ilgimi çeken konulara mesaj atsalar tabloda onlar da üst sıralarda yer alırdı. Onlar sadece ilgilerini çekip mesaj atan kesim
Bu kadar kişisel bir durum yaratmaya gerek yok. Amacım sadece keyif almak ve aktif olmak. Farklı bir niyetim yok. Bu konuyu burada kapatalım. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl