Anı Telefondan Adam İşletme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizi polise şikayet etmişlerdi :(

Bizde gidip teyze işletmiştik ne günah işledik bee

ahahagdsdfgahahah

Son düzenleme:
rastgele numara çevirirken akrabaya denk gelmiştik nasıl olduysa Ç:D

çok yaptığım bi şey idi numara sallayıp siz kebebçı mısınız diyorduk en son gerçekten gaziantepte bi kebebçı çıktı ama biz mersindeydik :)

Bir Küçüklük Anım Arkadaşlar İle Telefondan Adam İşletmiştik Adam Bi Bağırdı Kapadık Hemen Telefonu :D
Sucuyu aradık biz mahalleye arabayla geldi mejbur dereye atladık sahile inip öyle kaçtık brom :D

Abimi işletiyordum ben sonra dayak yiyordum :D

Bir Küçüklük Anım Arkadaşlar İle Telefondan Adam İşletmiştik Adam Bi Bağırdı Kapadık Hemen Telefonu :D
Eskiden hep halıcıyı arayıp işletirdik bir kere yanlış adres verdik adam telefondan beni aradı adam o sinir ile dünyayı yıkıcaktı korkudan telefon numaramı değiştim .d

Aman şimdi yapmayın eskisi gibi değil artık kanunlar falan direkt bulunursunuz ? ;)

Saat 4 civarıydı, kuzenime sabahlarken telefon işletmeye karar verdik. İlk aradığımız numara sahibi komiser çıktı. Tabi bizde o zaman küçüğüz çok korktuk kuzenim abi ben arkadaşımı arıcaktım diyor ben arkadan deli gibi gülüyordum.

bende öyle şeyler yapardım.

118 80i "işletip" ay sonu telefon faturasını gören peder :shock:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl