Anı Telefondan Adam İşletme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fenix Network

FenixNW.Keyubu.Com
Elmaslar
581
Bir Küçüklük Anım Arkadaşlar İle Telefondan Adam İşletmiştik Adam Bi Bağırdı Kapadık Hemen Telefonu :D

helaaal olsun
:mc_e_100:

Hep yapmak istediğim şeydir. Eskiden korkardık, yapamazdık. O gün geri gelse hiç düşünmeden yapardım.

Cumartesi kursunda kız arkadaşım bir arkadaşını benim telefonum aracıyla aradı ve sesimi değiştirip işletmiştik :))

Baktım herkes anlatıyor bende anlatayım<
Yine günlerden pazar canımız sıkıldı tamda dedli dolu günlerimiz okul zaman tabi canımız sıkıldı hic sevmediğimiz tasarım dersi vardı adama sınıfca uyuz oluyorduk 2012 model bir passat dı vardı arabasının eksozuna patates sokmuştuk :D hiç unutamıyorum arabayı en son tamirciye götürmüştü :D fırsattan istifa okuldan kaçtık bizde :D pilan süper bak dök yala :D

Telefon işletmek güzel de, işletilmek çok kötü o tadı yaşayan işletmeyi bırakır.

ben hiç işletmezdim. keşke işletseydim.

Bende anlatıyım küçükken sigara bırakma hattını işletmiştim sigarayı bıraktım nargileye başladım demiştim ??

Telefondan işletmek istiyorsanız fake tel no alın miss :D bulamaz kimse sizi

Zamanında bende işletmiştim ve sonuç adam bizi bulduydu

Arkadaşlar vaktinizi daha faydalı şeylere harcayabilirsiniz. Öğretmenin arabasının egzozuna patates sokmak da ne? İnsanların emeklerine hiç mi saygınız yok. Kim bilir adam o arabayı alabilmek için ne kadar uğraşmıştır. Veya belki de arayıp işlettiğiniz kişinin kötü bir günüdür ve üstüne bir de siz moralini bozmuşsunuzdur. İnsanlar arası etkileşimde empati ve vicdan çok önemli bir yere sahip. Aksi takdirde hayvanlardan daha cani varlıklar olabiliyoruz.

Arkadaşlar vaktinizi daha faydalı şeylere harcayabilirsiniz. Öğretmenin arabasının egzozuna patates sokmak da ne? İnsanların emeklerine hiç mi saygınız yok. Kim bilir adam o arabayı alabilmek için ne kadar uğraşmıştır. Veya belki de arayıp işlettiğiniz kişinin kötü bir günüdür ve üstüne bir de siz moralini bozmuşsunuzdur. İnsanlar arası etkileşimde empati ve vicdan çok önemli bir yere sahip. Aksi takdirde hayvanlardan daha cani varlıklar olabiliyoruz.
katılmıyorum. bu tip olayları daha bu tür şeylerin farkında varamadığımız zaman yapıyorduk. yine de duyarlı biri olduğun için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl