Tek oyunculu dünyada sw geliştiriğ sonradan hosting alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 266
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ebox

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Eboxpvp
bi server açmayı düşünüyorum önce buildleri falan tek oyunculu dünyada geliştirip sonradan hosting kiralayıp pluginleri kursam olurmu ne kadar zamanda hazırlarım bilmiyorum o yüzden boşuna aylık 500tl vermek istemedim ve tek oyunculuda dünyayı hangi sürümde açmam gerek

Localhost ile kendi bilgisayarında sunucu açabilirsin.

bilgisayarın yeterliyse kendi bilgisayarında sunucu açabilirsin ancak port açana kadar sadece sen sunucuya erişebilirsin açtığın sunucuda buildlerini de yaparsın pluginlerini de ayarlarsın önerim 1.21.5 sürümünde yapman ilerde sorun yaşamazsın.

bilgisayarın yeterliyse kendi bilgisayarında sunucu açabilirsin ancak port açana kadar sadece sen sunucuya erişebilirsin açtığın sunucuda buildlerini de yaparsın pluginlerini de ayarlarsın önerim 1.21.5 sürümünde yapman ilerde sorun yaşamazsın.
Saolun portu ngrok ile açabilirim zaten şuanlık sadece ben olacağım sunucuda hosting ilerleyen zamanlarda kiralayacağım işlemcim i5 12400f 32GB ram 30mps download 10mps upload var

Son düzenleme:
Saolun portu ngrok ile açabilirim zaten şuanlık sadece ben olacağım sunucuda hosting ilerleyen zamanlarda kiralayacağım işlemcim i5 12400f 32FB ram 30nps download 10mps upload var
portu açmanıza gerek yok localhost yazarak sunucunuza girebilirsiniz

1747414010980.webp

Saolun portu ngrok ile açabilirim zaten şuanlık sadece ben olacağım sunucuda hosting ilerleyen zamanlarda kiralayacağım işlemcim i5 12400f 32FB ram 30nps download 10mps upload var
fazlasıyla yeterli sunucunuza 4gb ram verseniz yeter hazırlamak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl