Saolun portu ngrok ile açabilirim zaten şuanlık sadece ben olacağım sunucuda hosting ilerleyen zamanlarda kiralayacağım işlemcim i5 12400f 32GB ram 30mps download 10mps upload varbilgisayarın yeterliyse kendi bilgisayarında sunucu açabilirsin ancak port açana kadar sadece sen sunucuya erişebilirsin açtığın sunucuda buildlerini de yaparsın pluginlerini de ayarlarsın önerim 1.21.5 sürümünde yapman ilerde sorun yaşamazsın.
piiecat
portu açmanıza gerek yok localhost yazarak sunucunuza girebilirsinizSaolun portu ngrok ile açabilirim zaten şuanlık sadece ben olacağım sunucuda hosting ilerleyen zamanlarda kiralayacağım işlemcim i5 12400f 32FB ram 30nps download 10mps upload var
piiecat
fazlasıyla yeterli sunucunuza 4gb ram verseniz yeter hazırlamak için.Saolun portu ngrok ile açabilirim zaten şuanlık sadece ben olacağım sunucuda hosting ilerleyen zamanlarda kiralayacağım işlemcim i5 12400f 32FB ram 30nps download 10mps upload var
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!