TeamEnderS Skyblock v3 | 1.15.2 | Emek Skyblock | Sunucu Başarımları | Sandık Sistemi | teamenders.keyubu.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucuya girdim ve güzel ama halla konu tasarımı çok kötü.
Konu tasarımını ocak sonunda yenileyeceğim. Malum Finaller kapıya dayandı biraz yoğun bi zaman başladı.

Minecraft'ın gözleri yaşlı ve diyor ki kaç zaman ardından çok şükür Allah'ıma KALİTELİ SUNUCU İÇİN BİN ŞÜKÜRLER OLSUN.
Yorumunuz için teşekkürler :)

serverinizi inceledim tebrik ederim sade ve hoş bir server hoşuma gitti. tanıtım videosuda çektim.

Ancak market ben serverde iken çalışmıyordu bilginiz olsun

İyi günler dilerim..
Yorumunuz için teşekkürler. Yüksek ihtimalle markette tabela olmadığı için çalışmıyor sandınız. Marketteki eşya çerçevelerine sağ tıklayarak eşyanın market menüsüne ulaşabilirsiniz.

Yıllar öncesinde oynadığım sunucu tekrar açılmış ve konu tasarımı dışında her şeyi güzel görünüyor. Bu sürümde oyuncu sayısının azlığından dolayı pek oyuncu çekemiyorsunuz ama inşallah güzel yerlere gelirsiniz.

herkes konu tasarımından bahsediyor maalesef ki evet konu tasarımı değiştirilebilir ve maplar yenilenebilir. başarılar dilerim

1.14 girişlerin açık olmasına sevindim. Sistemlerinizi biraz geliştirebilirsiniz. Başarılar dilerim ?

Sunucu Güncellendi! Artık 1.15.2'yiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl