Çözüldü Team Phobia Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kural anlami ne demektir?
Benimsenmesi, uyulması törelerce zorunlu kılınan yasa ya da davranışlara yön veren ilke, nizam eş anlamı. Örnek nezaket ve ahlak kuralları. Bir eylem gerçekleştirirken uyulması gereken, uyulduğunda da kişinin kendisine veya başka kişilere fayda sağlayacak veya zarar görmesini engelleyecek ilkeler. Trafik kuralları vb.

Bilmiyorsan yardımcı olayım

@OREloji " MC-TR kuralları değil de, buna bir satıcı gözüyle bakarsanız beni anlarsınız. Teşekkür ederim,"

Edit: Mesaj sildin vb bir şey söylemedim mesajınızı tekrardan herkese göstermek için ekran görüntüsü koydum
Teşekkürler, teşekkürler. Aydınlandım sağ olun :kalp:

Yirmi ila Yirmi Beş gün bekletme süresi derken? O kadar, satırlık bir mesaj o kadar süreye denk düşmüyor. Bence bu konuyu baştan okuyun. Topu topu ekstra sürelerden kaynaklı dokuz günlük bir bekletme var.
Kusura bakma yanlış görmüşüm sanırım. Fakat bu haksız olduğunuz gerçeğini değiştirmez arkadaş 1 gün içerisinde teslim istemiş siz 9 gün olmuş hala teslim edememişsiniz. 9 katı süre olmuş hala vermemişsiniz.

Marketten ekmek çalmak ile bir telefon çalmak nasıl eşit şekilde yargılanıyor ise 9 gün ile 20 gün'de aynı yargılanır .

@OREloji hocam fark ettiyseniz açtığım konuda herhangi bir çarpıtma yok her şey olduğu gibi konuda. Ve tüm forum üyeleri mantıklı olarak benim söylediğim şeyleri söylemekte. Siz haksızsınız ve ürünü hiç bir zaman karar verilen tarihte teslim etmediğiniz için de para iadesini tam olarak telafi etmelisiniz ayrıca siz para iadesini tam olarak yaptıktan sonra dahi benim ortada boşa kaybolan 2 haftam var.
İyi hocam, ben size haklı dedikçe siz nedensizce burada forum üyelerini toplayıp sanki sizi haksız görüyorum diye haklı olmaya çalışıyorsunuz.

Kusura bakma yanlış görmüşüm sanırım. Fakat bu haksız olduğunuz gerçeğini değiştirmez arkadaş 1 gün içerisinde teslim istemiş siz 9 gün olmuş hala teslim edememişsiniz. 9 katı süre olmuş hala vermemişsiniz.

Marketten ekmek çalmak ile bir telefon çalmak nasıl eşit şekilde yargılanıyor ise 9 gün ile 20 gün'de aynı yargılanır .
Örneğiniz için teşekkür ederim, fakat burada size göre haksız benim. Bana göre de, müşteri haklı fakat kendime göre de; haklı olduğum kısımlar var. Bu gözle bakmayı deneyiniz mi? Hiç hocam, size bu soruyla geleyim.

@OREloji adlı arkadaş son bir erteleme istedi. Yarın saat 22.00'a kadar siparişin eksiksiz teslim edileceğini belirtti ve kendisi onayladı. Yarın 22.00 saatine kadar kimsenin yorum yazmaması ricamdır.
Screenshot_37.png

Evet arkadaşlar gelelim sonuca;

Ben türkçeleştirme hizmetinin siparişini 05.05.2021 de verdim. İlk başlarda siparişimin acelesi olduğunu yetiştirebilecekseniz siparişi size verelim diye belirttim, kendileri onay verdi yetiştiririz problem yok dendi. Konudaki fotoğraflarda da gördüğünüz gibi bir çok defa erteleme verdi. Dün bu konuyu açtığımda mesajlarıma hemen dönüş yapıldı ve arkadaşı elektrikleri kesildi o yüzden yazamadı dedi lakin konu açıldıktan 10 dakika sonra bana direk kendisinden mesaj geldi, her neyse bunu geçelim gelelim ana konuya. Kendisi ana iadeyi yapmaktan bile uzak duruyordu. Bu kadar beklettiği halde; benim şuana kadar çevirdiğim kısımlar ne olacak? Boşuna mı çevirdim diyerek ticaretten ve kurallardan çok uzak bir tavır sergiledi, iyi niyetimden dün son bir şans daha verdim kendilerine, ve 20.05.2021 saat 22.00 da tüm işlemleri eksiksiz, problemsiz bitirip teslim edecekti, böyle anlaşmıştık hemen bir üstteki yorumumda da buna dair görüntüye ulaşabilirsiniz. ( dün konuyu açtıktan sonra 2 arkadaştan ücretsiz çeviri teklifi geldi onların her birine tekrardan teşekkür ediyorum ) Evet verdiği süre yaklaştı ve deluxemenu çevirisini gönderdi, ona gönderdiğim deluxemenu dosyası 1944 satır. Onun bana gönderdiği dosyanın satır sayısı 1130. Bir kaç şey çıkarılacaktı evet fakat üzerinde konuşmadığımız şeyleride ek olarak kaldırmış. Fakat ödeme hesaplaması yapılırken bana bu satırlar üzerinden fiyat verildi bu da ayrı bir nokta. Neyse gelelim bedwars çevirisine, gönderdiği dosyanın neredeyse %40'ı ingilizce şeklinde durmaktaydı. Birazdan aşşağıda göreceğiniz ekran görüntülerinden görebilirsiniz. Ve en bombaya geliyoruz. GadgetsMenu'ye evet... Siparişi ilk verirken yani ayın 5 inde arkadaşa demiştim ki şimdilik deluxemenuyu ve bedwarsı çevirelim gadgetsmenuyude sonra ayrı bir sipariş olarak çeviririz dedim fakat kendisi tekrardan buraya uğramanıza gerek kalmasın parayı toptan verin size daha indirimli gelir diye cevap verdi. Kısaca bir dahaki gelişinde daha fazla ücret isterim o yüzden siparişi şimdi toptan ver diyor (ticaret hamleleri lafım yok herkes yapar.) konu buraya kadar normal. Şimdi gelelim bugüne, arkadaşa gadgets menunun durumu ne diye sorduğumda ilk başta kategoriler bitti diye cevap gönderdi(menüyü ilk açtığımızda gelen 7-8 itemin çevirisi) Menünün içinde yüzlerce item var. Test sunucusunun ipsini istedim ve bu sefer sunucuya girdiğimde de çevirileri arkadaşım yapıyordu o da daha bitirmemiş diye bir cevap aldım zaten hepsinin ekran görüntüleri alt kısımda. Eveet şimdi gelelim her şeyin koptuğu yere. Arkadaşım, siparişi alalı 15 gün olmuş, yapacağın 3 adet eklentinin çevirisi, 14 günde bitiremedin sorunsalın açıldı ek süre istedin iyi niyetimizden verdik ve yine bitiremedin ve bana komik bir iade teklifinde bulundun (altından kalkamayınca) ve asıl komik nokta ne biliyor musunuz? Ham çevirisi 900 satır olan deluxemenu ile 7000 den fazla satırı olan gadgetsmenu ile aynı fiyatı biçmesi. Ben ayın 5 inde ikisine toplam 100₺ olarak ödeme yaptım. Bugün ne kadar iade yapacaksınız diye sorduğumda bana 50₺ cevabı verildi. Kısaca ana parayı alıyor yapmaya üşendiği yerlerin iadesini geri yapmak istiyor (15 gün sonra). Sonuç olarak verdiğim ekstra süre tekrardan nafile çıktı. Bana gönderilen bedwars dosyasının %40'ı olduğu gibi duruyor, deluxemenu de bir çok istenilmeyen değişik yapılmış ve ortada gadgets menü yok. Değişilecek harita taşıma işlemini hiç saymıyorum bile. Merak ettiğim tek şey ne biliyor musunuz? Siparişi vereli 16 gün olmuş bir çok insan bu süre içerisinde baştan aşşağı sıfır paket yapıyor. Arkadaşın başından dediğine göre kötü şeyler geçmiş lafımız yok ama dün istediği süre 30-31 saatlik bir süre idi. Sırf sadece bu saatte bile baştan aşşağı bu çeviri bitebilirdi. Kendim üniversitede ingilizce bölümünde okumaktayım bunu en başından birine yaptırmak yerine kendime yapabilirdim fakat o zaman ilgilenmem gereken daha önemli işlerim olduğu içinde hizmet satın almak istedim sanırım bu yaptığım en büyük hata oldu zira sırf şu konuyla uğraştığım zaman bile bir hayli fazla bu arkadaş bana hem maddi hem de vakti olarak çok büyük bir zararda bulundu. Bu saatten sonra bu arkadaşlara karşı hiç bir iyi niyet taşımayacağımı bu mesajım ile belirtiyorum. Aşşağıya bugün konuşulan yazıların ekran görüntülerini bırakıyor ve geriye kalan takdiri forum üyelerine bırakıyorum.
Screenshot_38.png
knk39.png
Screenshot_40.png
Screenshot_41.png
Screenshot_42.png
Screenshot_43.png
Screenshot_44.png
Screenshot_45.png
Screenshot_46.png

Evet arkadaşlar gelelim sonuca;

Ben türkçeleştirme hizmetinin siparişini 05.05.2021 de verdim. İlk başlarda siparişimin acelesi olduğunu yetiştirebilecekseniz siparişi size verelim diye belirttim, kendileri onay verdi yetiştiririz problem yok dendi. Konudaki fotoğraflarda da gördüğünüz gibi bir çok defa erteleme verdi. Dün bu konuyu açtığımda mesajlarıma hemen dönüş yapıldı ve arkadaşı elektrikleri kesildi o yüzden yazamadı dedi lakin konu açıldıktan 10 dakika sonra bana direk kendisinden mesaj geldi, her neyse bunu geçelim gelelim ana konuya. Kendisi ana iadeyi yapmaktan bile uzak duruyordu. Bu kadar beklettiği halde; benim şuana kadar çevirdiğim kısımlar ne olacak? Boşuna mı çevirdim diyerek ticaretten ve kurallardan çok uzak bir tavır sergiledi, iyi niyetimden dün son bir şans daha verdim kendilerine, ve 20.05.2021 saat 22.00 da tüm işlemleri eksiksiz, problemsiz bitirip teslim edecekti, böyle anlaşmıştık hemen bir üstteki yorumumda da buna dair görüntüye ulaşabilirsiniz. ( dün konuyu açtıktan sonra 2 arkadaştan ücretsiz çeviri teklifi geldi onların her birine tekrardan teşekkür ediyorum ) Evet verdiği süre yaklaştı ve deluxemenu çevirisini gönderdi, ona gönderdiğim deluxemenu dosyası 1944 satır. Onun bana gönderdiği dosyanın satır sayısı 1130. Bir kaç şey çıkarılacaktı evet fakat üzerinde konuşmadığımız şeyleride ek olarak kaldırmış. Fakat ödeme hesaplaması yapılırken bana bu satırlar üzerinden fiyat verildi bu da ayrı bir nokta. Neyse gelelim bedwars çevirisine, gönderdiği dosyanın neredeyse %40'ı ingilizce şeklinde durmaktaydı. Birazdan aşşağıda göreceğiniz ekran görüntülerinden görebilirsiniz. Ve en bombaya geliyoruz. GadgetsMenu'ye evet... Siparişi ilk verirken yani ayın 5 inde arkadaşa demiştim ki şimdilik deluxemenuyu ve bedwarsı çevirelim gadgetsmenuyude sonra ayrı bir sipariş olarak çeviririz dedim fakat kendisi tekrardan buraya uğramanıza gerek kalmasın parayı toptan verin size daha indirimli gelir diye cevap verdi. Kısaca bir dahaki gelişinde daha fazla ücret isterim o yüzden siparişi şimdi toptan ver diyor (ticaret hamleleri lafım yok herkes yapar.) konu buraya kadar normal. Şimdi gelelim bugüne, arkadaşa gadgets menunun durumu ne diye sorduğumda ilk başta kategoriler bitti diye cevap gönderdi(menüyü ilk açtığımızda gelen 7-8 itemin çevirisi) Menünün içinde yüzlerce item var. Test sunucusunun ipsini istedim ve bu sefer sunucuya girdiğimde de çevirileri arkadaşım yapıyordu o da daha bitirmemiş diye bir cevap aldım zaten hepsinin ekran görüntüleri alt kısımda. Eveet şimdi gelelim her şeyin koptuğu yere. Arkadaşım, siparişi alalı 15 gün olmuş, yapacağın 3 adet eklentinin çevirisi, 14 günde bitiremedin sorunsalın açıldı ek süre istedin iyi niyetimizden verdik ve yine bitiremedin ve bana komik bir iade teklifinde bulundun (altından kalkamayınca) ve asıl komik nokta ne biliyor musunuz? Ham çevirisi 900 satır olan deluxemenu ile 7000 den fazla satırı olan gadgetsmenu ile aynı fiyatı biçmesi. Ben ayın 5 inde ikisine toplam 100₺ olarak ödeme yaptım. Bugün ne kadar iade yapacaksınız diye sorduğumda bana 50₺ cevabı verildi. Kısaca ana parayı alıyor yapmaya üşendiği yerlerin iadesini geri yapmak istiyor (15 gün sonra). Sonuç olarak verdiğim ekstra süre tekrardan nafile çıktı. Bana gönderilen bedwars dosyasının %40'ı olduğu gibi duruyor, deluxemenu de bir çok istenilmeyen değişik yapılmış ve ortada gadgets menü yok. Değişilecek harita taşıma işlemini hiç saymıyorum bile. Merak ettiğim tek şey ne biliyor musunuz? Siparişi vereli 16 gün olmuş bir çok insan bu süre içerisinde baştan aşşağı sıfır paket yapıyor. Arkadaşın başından dediğine göre kötü şeyler geçmiş lafımız yok ama dün istediği süre 30-31 saatlik bir süre idi. Sırf sadece bu saatte bile baştan aşşağı bu çeviri bitebilirdi. Kendim üniversitede ingilizce bölümünde okumaktayım bunu en başından birine yaptırmak yerine kendime yapabilirdim fakat o zaman ilgilenmem gereken daha önemli işlerim olduğu içinde hizmet satın almak istedim sanırım bu yaptığım en büyük hata oldu zira sırf şu konuyla uğraştığım zaman bile bir hayli fazla bu arkadaş bana hem maddi hem de vakti olarak çok büyük bir zararda bulundu. Bu saatten sonra bu arkadaşlara karşı hiç bir iyi niyet taşımayacağımı bu mesajım ile belirtiyorum. Aşşağıya bugün konuşulan yazıların ekran görüntülerini bırakıyor ve geriye kalan takdiri forum üyelerine bırakıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 175112Ekli dosyayı görüntüle 175113Ekli dosyayı görüntüle 175114Ekli dosyayı görüntüle 175115Ekli dosyayı görüntüle 175116Ekli dosyayı görüntüle 175117Ekli dosyayı görüntüle 175118Ekli dosyayı görüntüle 175119Ekli dosyayı görüntüle 175120

@OREloji , Hesabının şifresini hatırlamadığım için yeni hesaptan yazmak istedim. Bu konuda tamamen haksızdır, dün haklı olduğu konulardan yeteri kadar bahsettik.

> "Teslim edilmesi gereken dosyalar şu anda teslim edildi." Mesajımda dediğim gibi, eksik ve hatalı kısımları söylemesi için upgrades kısmının tuzak bölümünü yapmamıştım. O kısımlardan hiç bahsetmemiş arkadaş, türkçeleştirmediğim alanlar oyun içinde eşleştiremediğim alanlar. O yüzden, böyle göndermek istedim. "Kontrol etmesi için, sadece kontrol edecekti." o kontrol sonrasında hata varsa hataları söyleyip yanlış türkçeleştirme varsa yanlış kısımları bana belirtecekti. O kısımları söyledi, o kısımların bazı kısımlarını söylemedi.

> "Menü" {Arena Selector} hatasına gelirsek, deluxemenus içerisinde bulunan gereksiz. Ayrı, ayrı menüleri tutmak yerine, profil komutuyla çalışan bir menü tasarladım. Zaten "Solo, Doubles, 4v4v4v4, 3v3v3v3" gibi menüler bulunmakta, o yüzden bu farklı ve işlevsiz menüleri kaldırdım. Kendisine sorduğumda ise; "Ekletmek istersen tekrar ekleyelim." Dedim, arkadaş konuyu canlandırmayı tercih etti.

"GadgetsMenu" eklentisinin kısımlarına geldik şimdii..
> Şimdi burada açıklama yapmak istemiyorum. Kategori bölümünde birkaç türkçeleştirme kalmasına rağmen iade yoluna gitmek istedik. Şöyle ekran görüntüsü göndereyim.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Bunlar birkaç fotoğraf diğerlerini isterseniz. Diğerlerini de uğraşarak tek, tek gönderebilirim.)

Teşekkürler, tekrar gadgetsmenu konusu konuşulursa iade edilebilir. Diğerleri zaten hata ve yanlış türkçeleştirme var mı diye kendisine gönderildi. Bu konuya, ekstra gönderilen mesajlar da bulunan "hata ve eksik türkçeleştirmelerin" açıklaması mesajlarımın arasındadır. İyi forumlar,

DİP NOT: "Eski hesabımın şifresini unuttum, o yüzden bir görüşme sağlamak isterim. Onu alırsam, bu hesabı yasaklayabilirsiniz.."

@OREloji , Hesabının şifresini hatırlamadığım için yeni hesaptan yazmak istedim. Bu konuda tamamen haksızdır, dün haklı olduğu konulardan yeteri kadar bahsettik.

> "Teslim edilmesi gereken dosyalar şu anda teslim edildi." Mesajımda dediğim gibi, eksik ve hatalı kısımları söylemesi için upgrades kısmının tuzak bölümünü yapmamıştım. O kısımlardan hiç bahsetmemiş arkadaş, türkçeleştirmediğim alanlar oyun içinde eşleştiremediğim alanlar. O yüzden, böyle göndermek istedim. "Kontrol etmesi için, sadece kontrol edecekti." o kontrol sonrasında hata varsa hataları söyleyip yanlış türkçeleştirme varsa yanlış kısımları bana belirtecekti. O kısımları söyledi, o kısımların bazı kısımlarını söylemedi.

> "Menü" {Arena Selector} hatasına gelirsek, deluxemenus içerisinde bulunan gereksiz. Ayrı, ayrı menüleri tutmak yerine, profil komutuyla çalışan bir menü tasarladım. Zaten "Solo, Doubles, 4v4v4v4, 3v3v3v3" gibi menüler bulunmakta, o yüzden bu farklı ve işlevsiz menüleri kaldırdım. Kendisine sorduğumda ise; "Ekletmek istersen tekrar ekleyelim." Dedim, arkadaş konuyu canlandırmayı tercih etti.

"GadgetsMenu" eklentisinin kısımlarına geldik şimdii..
> Şimdi burada açıklama yapmak istemiyorum. Kategori bölümünde birkaç türkçeleştirme kalmasına rağmen iade yoluna gitmek istedik. Şöyle ekran görüntüsü göndereyim.

(Bunlar birkaç fotoğraf diğerlerini isterseniz. Diğerlerini de uğraşarak tek, tek gönderebilirim.)

Teşekkürler, tekrar gadgetsmenu konusu konuşulursa iade edilebilir. Diğerleri zaten hata ve yanlış türkçeleştirme var mı diye kendisine gönderildi. Bu konuya, ekstra gönderilen mesajlar da bulunan "hata ve eksik türkçeleştirmelerin" açıklaması mesajlarımın arasındadır. İyi forumlar,

DİP NOT: "Eski hesabımın şifresini unuttum, o yüzden bir görüşme sağlamak isterim. Onu alırsam, bu hesabı yasaklayabilirsiniz.."
İlk olarak şu zamana kadar yaptığınız çeviriler %40 bile değil halbuki siz siparişi alalı 15 gün olmuş. Geriye kalan kısımları SİZ acaba ne kadar zaman içinde yapacaktınız? Resmen silah zoru ile dün sizden son bir tarih aldım ve gelen dosyalarında yarısı var yarısı yok, eksik yerleri size söylesem bile bunun tamamlanması tekrardan günler sürecekti, tarih tekerrürden ibarettir. Huylu huyundan vazgeçmez gibi bir çok atasözü söyleyebilirim bu konu hakkında. GadgetsMenu kısmına tekrardan gelecek olursak resmen çocuk kandırmaya devam ediyorsun. Sadece menünün çevirisini atmışsın bunu zaten konuda söyledim. Pluginin asıl olayı içerisindeki efektlerin çevirisiydi. Ana menüde 7 8 item varken menünün içerisinde 100 lerce item var. Bunları yapmadığın için zaten iade istemedin mi? Ayrıca her şeyi geçtim dün 21.05.2021 22.00 saatinde her şeyi problemsiz bir şekilde teslim edeceğini söyledin, peki teslim ettin mi? Her şeye karşı çıkabilirsin ama buna çıkabilir misin? Gönderdiğin çevirelerin yarısı bitmiş, ortada gadgets menü yok, harita değişimi zaten yok. Kısaca daha fazla konuşmanın da lüzmu yok.

İlk olarak şu zamana kadar yaptığınız çeviriler %40 bile değil halbuki siz siparişi alalı 15 gün olmuş. Geriye kalan kısımları SİZ acaba ne kadar zaman içinde yapacaktınız? Resmen silah zoru ile dün sizden son bir tarih aldım ve gelen dosyalarında yarısı var yarısı yok, eksik yerleri size söylesem bile bunun tamamlanması tekrardan günler sürecekti, tarih tekerrürden ibarettir. Huylu huyundan vazgeçmez gibi bir çok atasözü söyleyebilirim bu konu hakkında. GadgetsMenu kısmına tekrardan gelecek olursak resmen çocuk kandırmaya devam ediyorsun. Sadece menünün çevirisini atmışsın bunu zaten konuda söyledim. Pluginin asıl olayı içerisindeki efektlerin çevirisiydi. Ana menüde 7 8 item varken menünün içerisinde 100 lerce item var. Bunları yapmadığın için zaten iade istemedin mi? Ayrıca her şeyi geçtim dün 21.05.2021 22.00 saatinde her şeyi problemsiz bir şekilde teslim edeceğini söyledin, peki teslim ettin mi? Her şeye karşı çıkabilirsin ama buna çıkabilir misin? Gönderdiğin çevirelerin yarısı bitmiş, ortada gadgets menü yok, harita değişimi zaten yok. Kısaca daha fazla konuşmanın da lüzmu yok.
Söyleyeceklerimi söyledim. Şu diğer iki türkçeleştirme kısmının satırlarını isteyen varsa, DM yoluyla buradan gönderebilirim. Hatta sunucuyu açıp oyun içerisine de çekebilirim, hiç problem yok. GadgetsMenu konusunda konuşursak, üç türkçeleştirme eksiksiz olacaktı. O konuda, doğrusunuz. Fakat bu konuda iadeyi siz istemediniz. Ben teklif sundum çünkü bu konuda haklısınız. Diğer türkçeleştirme dosyalarınız da, bir hata varsa diye gönderdim. O hataları da kısa süre içerisinde verilecekti. O kısa sürede tahmini aşağı yukarı (30 dakika) var ya da yok. Tekrar, diyorum. Türkçeleştirme hakkında benden bilgi almak isteyen varsa, sunucuyu açıp oynatabilirim. Huylu huyundan vazgeçmez diye bir laf etmişsiniz. Benim huyumu sanki senelerdir ahbablık yapıyoruz da, çok iyi biliyorsunuz gibi konuşuyorsunuz.

Uzun lafın kısası şu; "DeluxeMenus & Bedwars1058" türkçeleştirmesi upgrades(tuzak) bölümü hariç, türkçeleştirildi. DeluxeMenus kısmında da gereksiz ayrı menü yerine tek bir /profil menüsünde toplandı, bunu bana belirttiğinizde ki, discord özel mesajımı buraya da atar mısınız. Hiçbir mesajınızı geri çevirmedim, bu konuya mesaj ve savunma yerine bunları yapıp buraya kadar gitmezdik.

> GadgetsMenu hakkında birkaç video kaydı ve fotoğraf göndericem. Ekstra bu, kelimelerin kanıtlanması için çünkü telefonumda yer alıyor.

Söyleyeceklerimi söyledim. Şu diğer iki türkçeleştirme kısmının satırlarını isteyen varsa, DM yoluyla buradan gönderebilirim. Hatta sunucuyu açıp oyun içerisine de çekebilirim, hiç problem yok. GadgetsMenu konusunda konuşursak, üç türkçeleştirme eksiksiz olacaktı. O konuda, doğrusunuz. Fakat bu konuda iadeyi siz istemediniz. Ben teklif sundum çünkü bu konuda haklısınız. Diğer türkçeleştirme dosyalarınız da, bir hata varsa diye gönderdim. O hataları da kısa süre içerisinde verilecekti. O kısa sürede tahmini aşağı yukarı (30 dakika) var ya da yok. Tekrar, diyorum. Türkçeleştirme hakkında benden bilgi almak isteyen varsa, sunucuyu açıp oynatabilirim. Huylu huyundan vazgeçmez diye bir laf etmişsiniz. Benim huyumu sanki senelerdir ahbablık yapıyoruz da, çok iyi biliyorsunuz gibi konuşuyorsunuz.

Uzun lafın kısası şu; "DeluxeMenus & Bedwars1058" türkçeleştirmesi upgrades(tuzak) bölümü hariç, türkçeleştirildi. DeluxeMenus kısmında da gereksiz ayrı menü yerine tek bir /profil menüsünde toplandı, bunu bana belirttiğinizde ki, discord özel mesajımı buraya da atar mısınız. Hiçbir mesajınızı geri çevirmedim, bu konuya mesaj ve savunma yerine bunları yapıp buraya kadar gitmezdik.

> GadgetsMenu hakkında birkaç video kaydı ve fotoğraf göndericem. Ekstra bu, kelimelerin kanıtlanması için çünkü telefonumda yer alıyor.
Huyunuzu öğrenmem için senelerce ahbaplık etmemize gerek yok zira 15 günde huyunuzu öğrendim. Bir işi sürekli bir bahaneyle erteleyen, zorda kalmadıkça yapmayan birisi olduğunuza kendimce kanaat getirdim. Discord sunucunuzda satış sözleşmenizde işe başlamadan önce ücretin yarısı alınır iş bittikten sonra ücretin diğer yarısı ödenir diye bir yazı yazmışsınız bunu bildiğim halde sesimi çıkartmadım ve iş başında istediğiniz gibi tüm ücreti gönderdim. Ve lütfen yalan söylemeyin, upgrades(tuzak) bölümü hariç demişsiniz zaten 2-3 yorum öncesinde yazdığım ekran görüntülerinde neleri türkçeleştirmediğiniz yer almakta. Eklentinin %40 lık bir kısmı ingilizce bir şekilde devam ediyor. Siparişin en büyük ana kemiği GadgetsMenu olmasına rağmen eklentinin türkçeleştirmesini zamanında yapmadınız ve komik bir ücretle iade teklifinde bulundunuz. Bir nevi başınızdan atmak istediniz, türkçeleştirdiğiniz tek yer kategoriler kısmı olmasına rağmen hala üste çıkmaya çalışmaya devam etmektesiniz, tebrikler. Daha fazla yazmanıza gerek yok zira en yakın zamanda forum yöneticileri olayı bir sonuca bağlayacak. Ne daha fazla yazarak onları yoralım ne de forum üyelerini. Her şey ortada.

Konu mc-tr.com yönetim ekibi olarak incelemeye alınmıştır.

Konu ile ilgili incelemenin ardından ekip sahibi @Zelious ile iletişime geçilmiştir. Kendilerinin bu konuda tamamıyla haksız olduklarını kabul etmeleri üzerine çözüme yönelik iade yapılması şartı sunulmuştur. Fakat kendileri bu şartı yerine getiremediklerinden dolayı;

- Team Phobia ekibinin flamasının silinmesine,
- @OREloji adlı ekip yöneticisinin yasaklanmasına karar verilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl