@OREloji , Hesabının şifresini hatırlamadığım için yeni hesaptan yazmak istedim. Bu konuda tamamen haksızdır, dün haklı olduğu konulardan yeteri kadar bahsettik.
> "Teslim edilmesi gereken dosyalar şu anda teslim edildi." Mesajımda dediğim gibi, eksik ve hatalı kısımları söylemesi için
upgrades kısmının tuzak bölümünü yapmamıştım. O kısımlardan hiç bahsetmemiş arkadaş, türkçeleştirmediğim alanlar oyun içinde eşleştiremediğim alanlar. O yüzden, böyle göndermek istedim. "
Kontrol etmesi için, sadece kontrol edecekti." o kontrol sonrasında hata varsa hataları söyleyip yanlış türkçeleştirme varsa yanlış kısımları bana belirtecekti. O kısımları söyledi, o kısımların bazı kısımlarını söylemedi.
> "Menü" {Arena Selector} hatasına gelirsek, deluxemenus içerisinde bulunan gereksiz. Ayrı, ayrı menüleri tutmak yerine, profil komutuyla çalışan bir menü tasarladım. Zaten "
Solo, Doubles, 4v4v4v4, 3v3v3v3" gibi menüler bulunmakta, o yüzden bu farklı ve işlevsiz menüleri kaldırdım. Kendisine sorduğumda ise;
"Ekletmek istersen tekrar ekleyelim." Dedim, arkadaş konuyu canlandırmayı tercih etti.
"
GadgetsMenu" eklentisinin kısımlarına geldik şimdii..
> Şimdi burada açıklama yapmak istemiyorum. Kategori bölümünde birkaç türkçeleştirme kalmasına rağmen iade yoluna gitmek istedik. Şöyle ekran görüntüsü göndereyim.
(Bunlar birkaç fotoğraf diğerlerini isterseniz. Diğerlerini de uğraşarak tek, tek gönderebilirim.)
Teşekkürler, tekrar gadgetsmenu konusu konuşulursa iade edilebilir. Diğerleri zaten hata ve yanlış türkçeleştirme var mı diye kendisine gönderildi. Bu konuya, ekstra gönderilen mesajlar da bulunan "hata ve eksik türkçeleştirmelerin" açıklaması mesajlarımın arasındadır. İyi forumlar,
DİP NOT: "Eski hesabımın şifresini unuttum, o yüzden bir görüşme sağlamak isterim. Onu alırsam, bu hesabı yasaklayabilirsiniz.."