Team Atlantis - Sunucu Görsellerinizi efektleyelim ! hemde ucuz fiyata!.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 740

Tork

Tork Design
Elmaslar
91
Minecraft
TORK
X
https://twitter.com/34tork/

Discord:

MERT ▽#9134

Untitled-12.png

Team Atlantis - Konu tasarımı V3
Team Atlantis - Gif konu Tasarımı

ekteki konu tasarımlarını satın alan müşterilerimize görsel efektler ücretsiz !

Görsel Başına 1 ay boyunca 2₺ Yerine 1₺ alıyoruz.
İletişime geçtikten sonra görsel başı 2 dakikda teslim. En az 5 görsel sipariş alıyoruz.
İletişim için Özel mesaj yada Tork#9134 (discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.)

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
1.jpg
7.jpg

MİNECRAFT İÇİN KULLANDIĞIM EFEKTLER:
Screenshot_1.png

Son düzenleme:

Sunucu görsellerine renk katmak isteyen sunucu sahipleri açısından oldukça dikkat çekici bir kampanya olmuş ki şahsen çok da beğendim ;) <3

ben pek fark göremedim shaderlı görsellerden ibaret

bayağı güzel efektliyorsunuz nerenin efekti bu?

watermarktan başka birşey göremiyorum da?

bayağı güzel efektliyorsunuz nerenin efekti bu?

watermarktan başka birşey göremiyorum da?

Screenshot_1.png

Görselleri bozmayacak şekilde bu efektleri kullanıyorum. tabii sunucu sahibi abartmak isterse bende görselleri abartırım. isterseniz sizin için ayriyetten bir kaç örnek daha ekleyebilirim.

Cidden yazmayayım yazmayayım diyorum, 50 kuruş ne yahu? Emeğinizi hiç önemsemiyorsunuz. 50 kuruşa ekmek dahi alınmadığının farkındasınızdır umarım. Sipariş sayısı kasmak için mi (ki çoğu ekip öyle yapıyor) yoksa değeri bu olduğu için mi bilmiyorum fakat 50 kuruşluk bir hizmet benim gözümde değersizdir. Madem 50 kuruşluk iş yapıyorsun, 10 saniyeni mi alıyor? Bence fiyatı ve hizmet uğraşını yükselt. Başarılar dilerim.

Cidden yazmayayım yazmayayım diyorum, 50 kuruş ne yahu? Emeğinizi hiç önemsemiyorsunuz. 50 kuruşa ekmek dahi alınmadığının farkındasınızdır umarım. Sipariş sayısı kasmak için mi (ki çoğu ekip öyle yapıyor) yoksa değeri bu olduğu için mi bilmiyorum fakat 50 kuruşluk bir hizmet benim gözümde değersizdir. Madem 50 kuruşluk iş yapıyorsun, 10 saniyeni mi alıyor? Bence fiyatı ve hizmet uğraşını yükselt. Başarılar dilerim.
yorumun için teşekkürler öncelikle ben tasarım fiyatını yükselttiğimde linç yiyorum bu forumda. o yüzden açıkcası MC-TR forum platformunda fiyat yükseltmeyi planlamıyorum. normal şartlarda görsel efektleri 2₺ den yapıyorum. 30un üzerinde kendi oluşturduğum efekt paketim var.

yorumun için teşekkürler öncelikle ben tasarım fiyatını yükselttiğimde linç yiyorum bu forumda. o yüzden açıkcası MC-TR forum platformunda fiyat yükseltmeyi planlamıyorum. normal şartlarda görsel efektleri 2₺ den yapıyorum. 30un üzerinde kendi oluşturduğum efekt paketim var.
Sen burayı boş ver, zaten çoluk çocuk gelecek illa fiyat yüksek muhabbeti yapacak. Gerçek piyasadan haberi olmayanlar anca bunu yapabilir zaten.

İninalda en az 2 tl atılıyor :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl