Team Atlantis - Cep yakmayan ucuz konu tasarımı V1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.817

Tork

Tork Design
Elmaslar
91
Minecraft
TORK
X
https://twitter.com/34tork/

Discord:

MERT ▽#9134

Konu Tasarımı.png

15₺ fiyatla konu tasarımına sahip olabilirsiniz.
TEAM ATLANTİS FARKIYLA

Ekli dosyalar

• Konu Tasarımı2.png
    Konu Tasarımı2.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 142
Son düzenleme:

15 lira gibi çok makul bir fiyata konu tasarımı yaptırmayı düşünen arkadaşlar açısından oldukça hoş bir seçenek olmuş ki elinize de sağlık ?

Güzel olmuş, elinize sağlık

fiytatı uygun tasarım hoş olmuş. başarılar

fiyatına göre güzel tasarım

çok güzel başarılar

Konunun üzerinde TorkDesign yazdığı için konuyu göremiyoruz o yüzden puanlama yapamayacağım onu kaldırsaydınız güzel olurdu.

Geliştirilmeli, konu tasarımına göre fiyat oldukça yüksek.

yorumlar için teşekkürler, İsteğinize göre konuyu tasarımını saf haliyle yükledim. detaylı inceleyebilirsiniz.

yorumlar için teşekkürler, İsteğinize göre konuyu tasarımını saf haliyle yükledim. detaylı inceleyebilirsiniz.
Beğendim fakat sistemler kısmıda eklenebilirdi.

Çok gelişmen gerek.Başarılar.

yorum yapan arkadaşlara teşekkülerimi sunuyorum. tasarımı yorumlarken satış fiyatına göre yorum yaparsanız sevinirim. ücrete göre tasarımda değişmekte daha professionel tasarım isteyen arkadaşlar özelden benimle iletişim kurabilir referanslarımı iletebilirim kendilerine.

yorum yapan arkadaşlara teşekkülerimi sunuyorum. tasarımı yorumlarken satış fiyatına göre yorum yaparsanız sevinirim. ücrete göre tasarımda değişmekte daha professionel tasarım isteyen arkadaşlar özelden benimle iletişim kurabilir referanslarımı iletebilirim kendilerine.
Fiyatına göre çok boş.Piyasada çok fazla kişi var ve daha güzel fiyata daha ucuz yapıyorlar.Ayrıca bazı ücretsiz tasarımlardan daha kötü.Ayrıca çok kısa kalmış.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl