RomanticWarior
Yay Yok, İskelet Yok
- Katılım
- 12 Eylül 2017
- Mesajlar
- 279
- Elmaslar
- 113
- Puan
- 4.350
ryna#0104
Merhabalar, photoshop üzerinde çalışmalarımdan birini sizinle paylaşmak istedim nası oldugunu yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
![]()
Dostum tasarım bana ait kullandıgım fotografları spoiler olarak ekledim şimdi ordan bakabilirsin.Resmin orijinal halinide paylaşırsan anlayabiliriz farkı.

Green#1370
11 adet resimi birleştirerek yapmış arkadaş.Orjinal fotoğrafları görmediğimde trenin falan sonradan ekleme olduğunu bilmiyordum :DResmin orijinal halinide paylaşırsan anlayabiliriz farkı.
ryna#0104
11 adet resimi birleştirerek yapmış arkadaş.Orjinal fotoğrafları görmediğimde trenin falan sonradan ekleme olduğunu bilmiyordum :D
İlk baktığımda normal bir tren fotoğrafının önüne photospla eklenmiş bir adam gördüm ama sonradan spoiler kısmına baktığımda 11 farklı fotoğraftan yapıldığını gördüm gerçekten çok iyi ancak birkaç nokta olmamış mesela treni raylara tam oturtamamışsınız ve bazı yerlerde abartıya kaçmışsınız onun dışında gerçekten iyi bir çalışma, biraz daha bazı noktalara dikkat ederek mükkemel bir çalışmaya ulaşabilirsinizMerhabalar, photoshop üzerinde çalışmalarımdan birini sizinle paylaşmak istedim nası oldugunu yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim bu benim 3. tasarımım o yüzden tonlamaları tam oturtamıyorum bir sonraki tasarımda eminimki daha iyi bir tonlamayı yakalayacagımİlk baktığımda normal bir tren fotoğrafının önüne photospla eklenmiş bir adam gördüm ama sonradan spoiler kısmına baktığımda 11 farklı fotoğraftan yapıldığını gördüm gerçekten çok iyi ancak birkaç nokta olmamış mesela treni raylara tam oturtamamışsınız ve bazı yerlerde abartıya kaçmışsınız onun dışında gerçekten iyi bir çalışma, biraz daha bazı noktalara dikkat ederek mükkemel bir çalışmaya ulaşabilirsiniz
3. tasarım için mükemmel diyebilirim, kendinizi geliştirdikten sonraki çalışmalarınızı da görmek isterim açıkçası.Çok teşekkür ederim bu benim 3. tasarımım o yüzden tonlamaları tam oturtamıyorum bir sonraki tasarımda eminimki daha iyi bir tonlamayı yakalayacagım
admiraldus#6660
Evet bu aslında uygun modeli bulamadıgım için öyle oldu normalde kaplumbaga eklemeyecektim ayrı bi hava katsın diye ekledimValla sadece adamı ve kaplumbağaları shopladın zannettim. Diğer kısımlar güzel fakat kaplumbağa ve adam belli oluyor shop olduğu.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!