Tasarım Çalışmam

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Merhabalar, photoshop üzerinde çalışmalarımdan birini sizinle paylaşmak istedim nasıl oldugunu yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
6NQ86W.jpg

PDpBpN.jpg

g6nynR.jpg

9NRER3.jpg

qv3R3D.jpg

MDXWXQ.jpg

X6yJyR.jpg

b6jYjd.jpg

dBo0oV.jpg

5y424j.jpg

AzEgEp.jpg

0z8L89.jpg

RDXBra.jpg

Son düzenleme:
Resmin orijinal halinide paylaşırsan anlayabiliriz farkı.
11 adet resimi birleştirerek yapmış arkadaş.Orjinal fotoğrafları görmediğimde trenin falan sonradan ekleme olduğunu bilmiyordum :D

11 adet resimi birleştirerek yapmış arkadaş.Orjinal fotoğrafları görmediğimde trenin falan sonradan ekleme olduğunu bilmiyordum :D
Doğru konuşmak gerekirse ben 2-3 şey ile oynandığını zannediyordum.
Şuan görünce çok şaşırdım müthiş olmuş.
Senden daha güzel şeyler bekliyoruz.
Gelişmen dileğiyle.
Diyorumda daha ne kadar gelişebilirsinki fotoğrafları muhteşem yapmışsın hayran kaldım tanışmak isterim.
İletişim adreslerim yazıyor imzamda.

Merhabalar, photoshop üzerinde çalışmalarımdan birini sizinle paylaşmak istedim nası oldugunu yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
6NQ86W.jpg

PDpBpN.jpg

g6nynR.jpg

9NRER3.jpg

qv3R3D.jpg

MDXWXQ.jpg

X6yJyR.jpg

b6jYjd.jpg

dBo0oV.jpg

5y424j.jpg

AzEgEp.jpg

0z8L89.jpg
İlk baktığımda normal bir tren fotoğrafının önüne photospla eklenmiş bir adam gördüm ama sonradan spoiler kısmına baktığımda 11 farklı fotoğraftan yapıldığını gördüm gerçekten çok iyi ancak birkaç nokta olmamış mesela treni raylara tam oturtamamışsınız ve bazı yerlerde abartıya kaçmışsınız onun dışında gerçekten iyi bir çalışma, biraz daha bazı noktalara dikkat ederek mükkemel bir çalışmaya ulaşabilirsiniz

İlk baktığımda normal bir tren fotoğrafının önüne photospla eklenmiş bir adam gördüm ama sonradan spoiler kısmına baktığımda 11 farklı fotoğraftan yapıldığını gördüm gerçekten çok iyi ancak birkaç nokta olmamış mesela treni raylara tam oturtamamışsınız ve bazı yerlerde abartıya kaçmışsınız onun dışında gerçekten iyi bir çalışma, biraz daha bazı noktalara dikkat ederek mükkemel bir çalışmaya ulaşabilirsiniz
Çok teşekkür ederim bu benim 3. tasarımım o yüzden tonlamaları tam oturtamıyorum bir sonraki tasarımda eminimki daha iyi bir tonlamayı yakalayacagım

Çok teşekkür ederim bu benim 3. tasarımım o yüzden tonlamaları tam oturtamıyorum bir sonraki tasarımda eminimki daha iyi bir tonlamayı yakalayacagım
3. tasarım için mükemmel diyebilirim, kendinizi geliştirdikten sonraki çalışmalarınızı da görmek isterim açıkçası.

Valla sadece adamı ve kaplumbağaları shopladın zannettim. Diğer kısımlar güzel fakat kaplumbağa ve adam belli oluyor shop olduğu.

Önemli olan büyük şeylerin gerçekçi durması. İki üç kuş gerçekçi olsa ne yazar ki?

Valla sadece adamı ve kaplumbağaları shopladın zannettim. Diğer kısımlar güzel fakat kaplumbağa ve adam belli oluyor shop olduğu.
Evet bu aslında uygun modeli bulamadıgım için öyle oldu normalde kaplumbaga eklemeyecektim ayrı bi hava katsın diye ekledim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl