BeyazPolis#1044
lazarusgod
konunun projectsi övmek için açıldığını nereden çıkardın bilmiyorum ama bende oyumu projectsden yana kullandığım için bu yoruma cevap verme zorunluluğu hissettim. ruddeyle veya projects ekibinden olan hiç kimseyle bi bağlantım yokÖzgün sunucu diye sorunca Projects demeleri beni güldürdü çünkü adamların yaptığı tek şey Hypixel Skyblock takı özellikleri başka oyunlara eklemek ve bu konunun sadece Projects i övmek için açıldığını düşünüyorum ve ilk başta projects diyenlerin hepsi muhtemelen Projects ekibinden veya oranın arkadaşları. Project özgün değilki knk, Aslında şu anda Türkiye'de ki sunucuların %98 i bir yerden özentilik yapıyor buna ise güncelleme ve özgünlük diye paylaşıyorlar komik.
O hava dediğin şey Avrupa rpc sunucularından alıyorlar ve yinede özgün olmuyor.konunun projectsi övmek için açıldığını nereden çıkardın bilmiyorum ama bende oyumu projectsden yana kullandığım için bu yoruma cevap verme zorunluluğu hissettim. ruddeyle veya projects ekibinden olan hiç kimseyle bi bağlantım yok
hypixel konusunda belirli kısımlarda haklı olabilirsin ama bunun yanı sıra projectsin kendine has oyuna ayrı hava katan onlarca özelliği bulunuyor bunu sadecebakarak bile anlayabilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 191170
Bu dediğin sunucular çok iyisi ve Türk piyasasına yenilik getirdiler ama bunu yeni sunucular yapamıyor çok acınası bir durumdayız.1 ) Türkiyede en eski ve en ozgün faction sunucusu 2015 - 2016 yıllarında açılan Akcraft sunucusudur, İlk kez türkiyede bossları, petleri, ozel setleri ve değişik ozelliklere sahip olan bir faction sunucusudur.
2) Türkiyede en ozgün faction sunucusu SpiceyCraft'dır, Açılış tarihi 2016 - 2018'dir, çağının ilerisinde olan sistemlere sahiptir, Zindanlar, yeni büyüler, farklı bir edit sistemi ve değişik bir oynanış
3) En ozgün ve en eski survival sunucusu 1,9 sürümünde açılan bir survival sunucusuydu, çok farklı ozelliklere sahipti, coğrafya kavramı vardı, bunun üzerine 1,11 sürümünde açılan VisionCraft takip ediyordu, Sonra MysterySurvival 1,12 sürümünde türkiyenin en ozgün survival sunucusu oldu
Skyblockda ise durumlar farklıdır, Çağının ilerisinde olan tek sunucu McAdventureTime sunucusudur, Galaktik skyblock ile çağının otesinde bir skyblock sunucusu sunmuştur
birde GamerAL vardır, oda galaktik skyblock tarzı birşeyler yapmaya çalışmış ancak pekte düzgün tasarlayamadığı ve türün sevilmemesinden dolayı başarılı olamamıştır
Marul#6188
AltugGamingYT#4774
Marul#6188
Ben bozacağım ama ortak yok -_-Özgün sunucu yok maalesef Türkiye'de. Birileri çıkıp da bu düzeni bozarsa orasını bilemem tabi. :)
Bunu diyen yüzlerce kişi gördüm ama hiç birisi dediğini yapamadı komik.Ben bozacağım ama ortak yok -_-
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!