TARTIŞMA l En iyi forklar nelerdir?

ProEdo

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
69
Minecraft
pBooom
Facebook
Yok
X
Yakında
Öncelikle hepinize Merhaba arkadaşlar,
Bugün ufaktan sunucuyu açmaya başlarken forklardan hiç haberim yoktu ve biraz araştırdığım kadarıyla,
Bungeecord için Aegis, Spigot içinse PaperSpigot'u öneriyor herkes sanırsam
Aegis'i biraş araştırdım fakat bütçeyi aşacak gibi,
Sizden isteğim biraz forklar hakkında fikir vermeniz ve ücretsiz hangilerini kullanabilirim Spigot ve BungeeCord için,
iyi forumlar
..

Bungeecord yani sunucu proxyleri için ücretsiz en iyi seçenek "Velocity" dir. Zaten Velocity, Paper ekibinin geliştirdiği bir proje olduğu için Bungeecord yerine Velocity, sunucu yazılımı içinde Paper kullanılabilir. Paper yerine Purpur önerenler olacaktır arada aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum diğer arkadaşlarda yorumlarını bırakabilir

Ek bilgi de geçeyim ünlü bir yayıncı olan Adal'ın sunucusu bile Aegis gibi bir proxy kullanmak yerine Velocity kullanıyor.

Bungeecord yani sunucu proxyleri için ücretsiz en iyi seçenek "Velocity" dir zaten Velocity, Paper ekibinin geliştirdiği bir proje olduğu için Bungeecord yerine Velocity, sunucu yazılımı içinde Paper kullanılabilir. Paper yerine Purpur önerenler olacaktır arada aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum diğer arkadaşlarda yorumlarını bırakabilir

Ek bilgi de geçeyim ünlü bir yayıncı olan Adal'ın sunucusu bile Aegis gibi bir proxy kullanmak yerine Velocity kullanıyor.
teşekkür ederim kral değerli fikrin için Velocity öğrendiğim iyi oldu,
Diğer arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum.​

Velocity ücretsiz en iyi bungee forku tartışmasız.Fakat yaklaşık 1 yıldır Aegis kullanıcısıyım ve aşırı memnunum.Fiyat olarak yabancı para birimleri kullanıldığı için ₺ ile almak çok sıkıntı olabilir fakat kesinlikle Aegisi öneriyorum.Sunucu sürümünüzü bilmediğim için en iyileri ve hangi sürümlerde daha iyi olabileceğini aşağıya bırakıyorum.

Paper (1.8.8-1.19.2)
Paper, Spigot altyapısından kodlanmış ve spigotun yerini almış bir başlatıcıdır çoğu sunucu sahibi daha fazla performans almak için bunu kullanır.

Purpur (1.16.5-1.19.2)
Purpur başlatıcısı çok fazla bug bulundurur ve performansınızı etkileyebilir Purpur yerine Pufferfish veya Paper kullanın.

Pufferfish (1.17.1-1.19.2)
Pufferfish, kurumsal özellikler sağlamayı ve performansı en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan Paper'ın yüksek performanslı bir başlatıcıdır.

Velocity ücretsiz en iyi bungee forku tartışmasız.Fakat yaklaşık 1 yıldır Aegis kullanıcısıyım ve aşırı memnunum.Fiyat olarak yabancı para birimleri kullanıldığı için ₺ ile almak çok sıkıntı olabilir fakat kesinlikle Aegisi öneriyorum.Sunucu sürümünüzü bilmediğim için en iyileri ve hangi sürümlerde daha iyi olabileceğini aşağıya bırakıyorum.

Paper (1.8.8-1.19.2)
Paper, Spigot altyapısından kodlanmış ve spigotun yerini almış bir başlatıcıdır çoğu sunucu sahibi daha fazla performans almak için bunu kullanır.

Purpur (1.16.5-1.19.2)
Purpur başlatıcısı çok fazla bug bulundurur ve performansınızı etkileyebilir Purpur yerine Pufferfish veya Paper kullanın.

Pufferfish (1.17.1-1.19.2)
Pufferfish, kurumsal özellikler sağlamayı ve performansı en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan Paper'ın yüksek performanslı bir başlatıcıdır.
Paper kullanacağım sanırım teşekkürler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl