TARTARUSCRAFT NETWORK FACTİONS/OP SKYBLOCK/MMORPG VE FAZLASI, BİR SUNUCUDAN FAZLASI BİR AİLE!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salvator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.214
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sunucuya vereceğin parayı, hayatında daha güzel şeylere harcayabilirdin.
Ben Bu Sunucuyu Kendi Paramla Açmadım Sponsor İş Ortaklarım Var. Yaşım 21, 6 Senedir Sunucu İşleriyle Uğraşıyorum. Beni Bu Mutlu Ediyor Hayatta Bu İşide O Yüzden Yapıyorum. Ayrıca Tavsiye Vericek Birine İhtiyacım Yok Yinede Düşüncen İçin Teşekkürler.

Ben Bu Sunucuyu Kendi Paramla Açmadım Sponsor İş Ortaklarım Var. Yaşım 21, 6 Senedir Sunucu İşleriyle Uğraşıyorum. Beni Bu Mutlu Ediyor Hayatta Bu İşide O Yüzden Yapıyorum. Ayrıca Tavsiye Vericek Birine İhtiyacım Yok Yinede Düşüncen İçin Teşekkürler.
Sunucunun övülecek bir yanı yoksa, tavsiyeye ihtiyacın vardır demek.

Arkadaşlar gerekenleri söylemiş 10 kere kapanıp 11. kere açılan bir sunucu.

Türkiye'nin en iyi kadrosu iseniz konu tasarımına biraz da olsa dikkat etmeniz gerek sunucuya lafım yok ama

"Türkiye'nin en iyi kadrosu" komikmiş önce tasarımlarınızda Türkçeyi doğru kullanın piyasayı bilmeden böyle bir slogan olmamış.
Peki sen bu yargıya nasıl vardın neye göre en iyi kadrosu sorusunu sordun mu? Tahmin edeyim. Hayır! Bence bir sor. Ve ondan sonra yorum yap.

Peki sen bu yargıya nasıl vardın neye göre en iyi kadrosu sorusunu sordun mu? Tahmin edeyim. Hayır! Bence bir sor. Ve ondan sonra yorum yap.
Peki onlar yazmış mı şunun bunun en iyisi diye hayır direkt "Türkiye'nin en iyi kadrosu" yazmışlar boş yapma.

Peki onlar yazmış mı şunun bunun en iyisi diye hayır direkt "Türkiye'nin en iyi kadrosu" yazmışlar boş yapma.
Dostum ne olursa olsun üslubuna dikkat etmen lazım, insanların kalbini kırmaya ne gerek var ? sonuçta hepimiz insanız düzgün bir şekilde izah edersin karşı taraf anlar değil mi ?

başarılar dile geç benden tavsiye.

Ahahahaha haykırdım boş yapan asıl sensin...
Cidden seninle uğraşamam gereksiz muhabbetler de bulunamam haydi işine gücüne.​

Selam öncelikle sunucunuz güzel arkadaşlarında dediği gibi Konu tasarımı değiştirilmesi lazım
  • Burada sunucunuza Laf atanların bir çoğu açtığı sunucuların 1 ay sonra kapanmasını yediremiyor siz idanız'ı ortaya atınız
    biz en iyisiyiz dediniz

çekemeyenler sizden daha iyisini yapabileceklerini düşünüyorsa buyursunlar ER MEYDANI boş

neyse BAŞARILAR DİLERİM

Hoş ama konu tasarımı göremedim.

Sunucuyu konu bazında değilde oyundan değerlendirdiğimizde MMORPG olarak çok iyi bir sunucu, ancak arkadaşlarımızın da dediği gibi birçok kez kapanıp açılmış bir sunucu. İnşallah tekrar böyle durumlar söz konusu olmaz. Konu bazında değerlendirilecek olursa tasarımınızı baştan sona yenilemelisiniz; ilgi çekici, daha hoş tasarımlar kullanmalısınız.

Başarılar dilerim.

Konu tasarımı geliştirilmeli lakin kaliteli bir sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl